Jump to content

Zen TriX

Membru
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zen TriX

  1. Mapping-ul arata chiar Super, continua tot asa...Mapping-ul e o chestie medie, n-ar fi rau sa te bagi si pe crearea lucrurilor mici in scripting(sisteme)
  2. Frt daca vream o lasat pe Gametextforplayer..cum bag eu textdraw cu gametextforplayer, rlly?
  3. Frate, daca vream eu o lasam pe gametextforplayer, ce pana mea e asa greu...cum bag eu TextDraw in gametextforplayer
  4. Salut, cred ca toti stiti in momentul in care intrati pe server, va scrie pe ecran " LOADING...CHECKING BAN STATUS". Eu vreau sa schimb acel lucru, si de asta am facut un TextDraw de tip Player. Am adaug textdraw cu littersize etc, dar nustiu cum sa fac sa imi apara pe ecran, daca ma puteti ajuta, Ce sa scriu si unde?
  5. Salut, am facut comanda /works pentru job, momentan am facut doar pt 2 Comanda works : click Problema este ca cand dau /works si ma pune in scooter, si dau /pizza imi spune ca nu sunt in scooter Nu sunt in scooter > click Comanda /pizza pawno > click Ok si la fel si la Bus driver, dau /works si gen nu incepe munca, nu da cp urile etc.
  6. Salut, am un gamemode asemanator la sistemu de joburi cu OG times pe la inceput... si eu vreau sa fac comanda /work pentru fiecare job in parte...ma poate ajuta cineva?
  7. Am primit cateva errori la inceput, sa definesc #define stop si #define mtbTimer, le am definit, dar mai primesc errori.
  8. Salut, la spawn am facut un fel de /getbike ca pe ruby, doar ca am nevoie de comanda /destroycar, am incercat sa adaug una dar nu imi merge. Daca ma puteti ajuta, sa aiba si un Timer maxim cat sa o poata folosi. Asta e comanda /getbike.
  9. Am dat ctrl+f si am cautat dialog_gps, dar nu gaseste nimic Am incercat sa caut, si vazui multe cu DIALOG_LOCATIONS, si pana la urma am gasit, multumesc mult. Server discord Support SA:MP Scripting 24/7 My Channel YouTube
  10. Salut, eu de exemplu tocmai ce am schimbat locatia la Dealership Si cand dau /gps - Dealership, imi da locatia veche care o avea inainte, cum fac sa o schimb si sa pun locatia actuala ? daca imi puteti spune la fel pentru orice, Driving School, in special Job urile.
  11. Multumesc, imi merge Am schimbat KEY_FIRE aia cu KEY_SECONDARY_ATTACK pt ca aia cu KEY FIRE e ctrl si asta e cu F, respect.Daca o sa mai am vreo problema o sa scriu tot pe acest site.
  12. Ok uite.. asta e comanda in sine Mai este un public OnPlayerKeyStateChange in care sunt multe lucruri acolo si nu stiu sa il integrez prin el. OBS: Nu baga in seama primele 2 errori..am adaug ds ul si tre sa aliniez alea.
  13. Lam bagat, nicio eroare, dar cand ma duc la locatie si apas F... nu se intampla nimic
  14. Salut, mai nou am facut un DealerShip poza mai jos, Ce vreau eu sa fac? La intrare adica inafara ds-ului sa fac cand apesi "F" sa te bage inauntru (am toate coordonatele care imi trebuie. Eu momentan lam facut cu comenzi, la intrare in ds > /opends | si din inauntru sa iesi afara > /exitds sau ceva de genu, dar e prea naspa si de asta vreau sa il fac pe tasta "F" ma poate ajuta cineva?
  15. Salut, am si eu o problema, sa zicem ca sunt un mapper la inceput. Eu acum editez un gm, si am observat ca daca incerc sa sterg un bloc, ca sa construiesc altceva in acel loc, de la departare el inca se vede,, si daca te apropii dispare, daca misti oleaca imaginea, iar se vede..se vede gen default, in ceata. Cum as putea face sa nu mai apara deloc orice ar fi?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.