Dark7EveR Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Imi da eroarea asta --Bluffs\gamemodes\bluffs.pwn(2930) : error 025: function heading differs from prototype si linia: public OnPlayerEditDynamicObject(playerid, objectid, response, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rxx, Float:ryy, Float:rzz)
0 andy47 Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Cand dai compile foloseste streamer.inc din fisierul include de unde ai luat acest gamemode. Cel ce la creat a schimbat uni parametri, ma refer la astia Float:rxx, Float:ryy, Float:rzz Acum nu stiu daca va dauna pe viitor sau nu.
0 RaduRZM Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Sau, mai bine, actualizeaza streamer si pune parametrii corecti in OnPlayerEditDynamicObject.
0 ionutdrg45 Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 foloseste include-urile din pawno care au venit cu gamemodeul, daca schimbi parametri o sa ai parte de alte erori pentru ca se intersecteaza cu alti parametri, de asta ii modificasem parca
Question
Dark7EveR
Imi da eroarea asta --Bluffs\gamemodes\bluffs.pwn(2930) : error 025: function heading differs from prototype
si linia:
public OnPlayerEditDynamicObject(playerid, objectid, response, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rxx, Float:ryy, Float:rzz)
3 answers to this question
Recommended Posts