Jump to content

RaduRZM

Membru
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by RaduRZM

  1. Te-ai gandit, poate, ca suma pe care o oferi iti permite sa lucrezi doar cu scripteri care 'scartaie'?
  2. "[...] mă recomandă vechimea, cunoștințele API-ului, abilitatea de researching, calitatea sistemelor, structurarea și organizarea codului, optimizarea și buna funcționare a scripturilor, testare și debugging, dinamicitate și comunicare cu baza de date și nu în cele din urmă, obsesia pentru a fi totul bine pus la punct, aerisit, clar, ușor de întreținut și modificat, future-proof, eficient și fară defecte". Server-ul de SA:MP este single threaded, dar plugin-ul MySQL nu Si folosesti query-uri care blocheaza main thread-ul atunci cand nu este deloc nevoie - vezi comanda /park. Functiile custom nu afecteaza performanta (cel putin nu in PAWN) - la finalul compilarii, codul dintr-o functie locala si cel din afara ei ajung la aceeasi forma bruta, organizata doar diferit. (referinta, pag. 178-179)
  3. - Rolul folosirii 'modulelor' este de a face o anumita parte a codului plug-and-play. In screenshot-urile puse, modulele contin o singura comanda - unde este restul logicii? Daca restul logicii sistemelor respective se afla in gamemode-ul principal, este o greseala grava - Folosesti format atunci cand definesti string-uri fara parametri, cand ai fi putut folosi strmid si ai fi castigat cateva zeci de ms de performanta - Cod comentat care a ramas acolo fara motiv?? - Marea majoritate a codului este impartita ilogic, readability conteaza enorm! Imparte codul in functii si documenteaza codul atunci unde este nevoie - "CreateDynamicPickup(1270 + 2 + 2.." in primul screenshot??? - Folosesti interpolare de culori fara sa definesti culoarea respectiva - Ai redefinit MAX_PLAYER_NAME? ("MAXPLAYERNAME"?) - Nu refolosesti codul - vad, de exemplu, creari de combinatii label/pickup care ar putut fi separate cu usurinta in functii refolosibile - Folosesti o variabila globala pentru a retine query-ul mysql??
  4. Orice dezvoltator are portofoliu, oricat de mic/mare ar fi el. Iar raspunsurile pe care le-ai primit au fost raspunsul arogantei de care ai dat dovada in topic. Lucreaza la chestiile astea, si vei avea clienti pe masura :)
  5. RaduRZM

    T/C

    Te referi ca un jucator normal nu poate sa dea G intr-un taxi? Daca da, in codul unde verifici factiunea jucatorului, verifica si daca urmeaza sa intre ca sofer. Daca verificarea este in OnPlayerStateChange, verifici cu GetPlayerState(playerid) == PLAYER_STATE_DRIVER. Daca este in OnPlayerEnterVehicle, verifici cu ispassenger == true
  6. RaduRZM

    Tip Pet

    ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_PETTYPE, DIALOG_STYLE_TABLIST, "Pet Type", string, "Select", "Cancel"); La linia asta, string-ul este gol, deci nu va exista nicio optiune Formateaza string-ul cu niste optiuni reale sau inlocuieste "string" in acea linie cu ceva de genul "Pet 1\nPet 2\nPet 3"
  7. Sau, mai bine, actualizeaza streamer si pune parametrii corecti in OnPlayerEditDynamicObject.
  8. Pentru a actualiza plugin-ul, descarca ultima versiune de aici: https://github.com/samp-incognito/samp-streamer-plugin/releases Din arhiva, din folder-ul plugins, pune pluginul corespunzator platformei pe care ruleaza server-ul in folderul plugins al server-ului tau. Apoi, ia fisierul streamer.inc si pune-l in folder-ul cu include-uri din server-ul tau. Apoi recompileaza gamemode-ul.
  9. In comanda /report, in codul in care setezi un report de "cheater", asigura-te ca exista o linie de genul: SetPVarInt(giveplayerid, "Reported", 2); ..unde giveplayerid ar putea fi denumit altfel in functie de codul tau. Ultimul parametru este cel important.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.