Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut! Vreau si eu sa stiu cum pot face sa micsorez tick-urile de pe server deoarece dupa un anumit timp ori da 'you are banned from this server' , ori ramane serverul in urma si la logare nu mai se incarca, ori spameaza RandomMSG-urile pe server intruna, tin sa precizez ca toate chestiile astea se intampla pe gamemode burned si este urcat pe host platit de la HZone.

image.thumb.png.e7dedff82f17534c7aa8702ed41e6ca1.png

Edited by AlexandruRPG
Posted

sa micsorezi tickurile? poate sa le maresti.

probabil ai umblat undeva si ai facut ceva probleme cu functionara acestui gamemode, chiar daca nu este stralucit si are multe buguri

recomand sa iei un alt gamemode

aqpUjAc.png

• 4 months later...
Posted
La 12.02.2019 la 16:16, nobilzeusAdv a spus:

sa micsorezi tickurile? poate sa le maresti.

probabil ai umblat undeva si ai facut ceva probleme cu functionara acestui gamemode, chiar daca nu este stralucit si are multe buguri

recomand sa iei un alt gamemoam 

Am si eu aproape aceasi problema.Cate o data cand trag cu arma imi zice ... Kicked for server ( wepoon  hack ) .Ce ii pot face ? Am un gm wa-rpg YCMD

Posted
La 09.02.2019 la 3:03, AlexandruRPG a spus:

Salut! Vreau si eu sa stiu cum pot face sa micsorez tick-urile de pe server deoarece dupa un anumit timp ori da 'you are banned from this server' , ori ramane serverul in urma si la logare nu mai se incarca, ori spameaza RandomMSG-urile pe server intruna, tin sa precizez ca toate chestiile astea se intampla pe gamemode burned si este urcat pe host platit de la HZone.

image.thumb.png.e7dedff82f17534c7aa8702ed41e6ca1.png

Dezactivează fixed2 plugin sau ceva de genu din server.cfg deoarece e ceva killtimer printr-o funcție care cu pluginu acesta se da un fel crash la server.