Jump to content

AnDrEyUpS

Membru
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by AnDrEyUpS

  1. Buna seara! Deschid si eu un topic pe acest forum, am facut o configuratie de buget cu o boxa pasiva. Nu stiu prea multe asa ca doresc sa ma ajutati cat se poate de bine. Am la dispozitie undeva la 300 de euro pentru acest sistem. M-am gandit sa imi cumpar o boxa, statie, mixer si pe viitor sa fac un upgrade la un subwoofer, le aveti pe toate mai jos. Acesta il voi utiliza la petreceri ocazionale intre prieteni intr-o camera de 7m lungime / 5 latime si in jur de 20 de persoane. Am un sistem de la samsung ht -j5150, dar deja daca se vorbeste tare se aude peste boxe, acestea fiind la maxim si bass doar in colturi. Boxa: the box PA 15 ECO MKII sau Behringer Eurolive B212XL Statie: Amplificator behringer-inuke-nu1000 Mixer: Behringer xenyx 802 Subwoofer: Malone pw 1015 / Fenton-Skytronic de 18* filtru low-pass (electronic-s) Nu sunt ele cele mai fiabile, stiu, dar pentru inceput. Acum am tot cautat si nu stiu ce cabluri imi trebuie pentru conectare, ma poate ajuta cineva va rog? Multumesc!
  2. Salutare! Ma poate ajuta cineva cu chestia asta? Cand un jucator are admin sa scrie cu rosu in chat? Am pus asta la OnPlayerConnect, dar doar numele din tab apare cu rosu.: if(pInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SetPlayerColor(playerid, 0xB31313FF), PlayerTextDrawColor(playerid,NamePlayer[playerid], COLOR_ADMINP); Am cautat la comanda /shop -> premium account deoarece schimba culoarea in portocaliu si nu gasesc deloc, probabil nu se afla in gamemode chestia cu schimbarea culorii. Un sfat m-ar ajuta foarte mult, multumesc!
  3. Daca te referi cand are sub 15.000$ sa nu o poata cumpara foloseste asta. if(pInfo[playerid][pMoney] < 15000) return SCM(playerid, COLOR_INFO, "Eroare: Nu ai suma necesara de bani."); //Modifici dupa cum ai tu in gamemode.
  4. Salutare! Am incercat sa fac un quest care pote fi facut de cate ori vrea jucatoru si am intampinat o problema, cand dai /startquest ii zice ca a inceput deja. https://pastebin.com/m4yfk9qf Ma poate ajuta cineva?
  5. Salutare, am si eu o micuta problema. Am incercat sa fac o functie, cand esti admin sa ai culoarea rosu in chat si nu merge. Ma puteti ajuta? Presupun ca nu este greu pentu voi. Folosesc gamemode Bottles 1.2V, zcmd.
  6. Am rezolvat.! Multumesc de ajutor.
  7. Am rezolvat.! Multumesc de ajutor.
  8. Bro am uitat sa iti spun ca am comanda /finish pentru startmission cum fac sa adaug chestia aia la /finish gen sa fie verificarea acolo? Cand dau /startmission imi zice ca ai inceput deja misiunea.
  9. Salutare! Recent am facut un sistem de misiune si poti da incontinu /startmission si iti spawneaza masina mereu. Aveti cumva o idee sa pot pune un timer sa nu mai poate fi folosita comanda pe o perioada de timp?
  10. Am un crate simplu. Gen /opencrate si atat fara dialog pana invat. Imi da ca nu am definit acel pGZZ Uite cum am facut: https://pastebin.com/9501L9r7
  11. Comanda nu e copiata. e facuta de mine in gamemode la ce am avut nevoie.
  12. Pai asa e cel mai lejer. Am editat acolo la CMD
  13. Stiu asta, eu i-am dat un start ca sa isi faca si el cum vrea..
  14. Cred ca este invers. Mai explicat pentru tine: new fString[100]; format(fString, sizeof fString, "%s Va saluta pe toti playerii!", GetName(playerid)); SCMTA(COLOR_UNKNOWN, fString);
  15. CMD:saluta(playerid, params[]) { SendClientMessageToAll(COLOR_CAREAITU, "%s va saluta pe toti playerii!"), GetName(playerid)); // incearca asa. return 1; }
  16. Daca vrei comanda /enter doar pentru o locatie o poti face asa: CMD:enter(playerid, params[]) { if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 7.0, x,y,z) return SCM(playerid, COLOR_CUMAITU, "Nu esti la locatia potrivita!"); SetPlayerPos(playerid, x,y,z); SetPlayerVirtualWorldEx(playerid, x) sau interior cum vrei tu. return 1; }
  17. Incearca asa: https://pastebin.com/LtDuFD6m
  18. Cauta cum a zis si el mai sus si cam asa ar trebui sa arate: ShowPlayerDialog(DIALOG_GPS, DIALOG_STYLE_LIST, "Locations" ",x", "y", "Spin", "Ok", "Close"); dupa ultima aia adaugi si Spin...apoi la case DIALOG_GPS ADAUGI ASTA: Sa zicem ca ai 6 ultimu adaugi asa -> case 7 SetPayerCheckpoint(playerid, x, y, z, Distanta), CP[playerid] = 0; //depinde cum ai tu remove checkpoint.
  19. Adauga asa: if(pInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SCM(playerid, COLOR_UNKNOWN, "Nu ai acces la aceasta comanda!"); sau PlayerInfo inloc de pInfo... Sau daca vrei doar pentru admin 1 incearca asa: if(pInfo[playerid][pAdmin] < != 1) return SCM(playerid, COLOR_UNKNOWN, "Nu ai acces la aceasta comanda!");
  20. Pai poti incepe sa cauti id-ul de la bicicleta cu CTRL+F in gamemode... ca sa iti fie mai usor dute langa bicicleta si dai /save si vezi daca suny 7 biciclete ar trebui sa fie aceleasi id unu langu altu la public OnGameModeInit.
  21. Intra in documentul cu .sql si cauta acolo ceva de genu : Database: `'Si adaugi aici numele la baza dedate'
  22. Intri pe sa:mp dai /spawncar infernus 1 1 si apoi te duci unde vrei sa fie masina, folosesti comanda /save apoi te duci la 'Documents->GTA->Sa:mp-> savedpositions si dai in jos de tot si vei gasi coordonatele. Copiezi tot si le introduci undeva la public OnGameModeInit.
  23. Cred ca te referi la comanda asta: CMD:goysh(playerid, params[]) { if(pInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SCM(playerid, COLOR_UNKOWN, "Nu ai acces la aceasta comanda!"); SetPlayerCheckpoint(playerid, x,y,z, distance), CP[playerid] = 0; //depinde cum ai tu acest remove checkpoint return 1; } //Daca ai erori imi zici, poate am uitat ceva.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.