Jump to content

AlexandruRPG

Membru
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

338 profile views

AlexandruRPG's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Verifica daca ai marit limitele peste tot, cauta DynamicFactions si pune cate factiuni ai tu + 1 , gen eu am 16 factiuni si pun: new DynamicFactions[17][Factions], fRankNames[17][10][256]; Daca nu ai rezolvat-o dai reply si poate incerc sa te ajut in alt mod.
  2. Gasesti sistem de rainbow vehicle pe youtube cu mult mai putine randuri si mai usor de implementat in orice gamemode.
  3. Salut! Am conectat un panel pe localhost (ruby qBit) si nu merge redirectionarea. -POZA-
  4. Salut! Vreau si eu sa stiu cum pot face sa micsorez tick-urile de pe server deoarece dupa un anumit timp ori da 'you are banned from this server' , ori ramane serverul in urma si la logare nu mai se incarca, ori spameaza RandomMSG-urile pe server intruna, tin sa precizez ca toate chestiile astea se intampla pe gamemode burned si este urcat pe host platit de la HZone.
  5. Salut ! Am si eu nevoie de cineva care imi poate explica mai detaliat cum pot face sa intru cu cineva pe un server facut pe localhost ! Prin hamachi am incercat si nu mi-a iesit ... Daca aveti solutii astept cu mare placere! P.S. : Am internet de la Digi ( rcs / rds ) .
  6. Salut ! Am o problema la sistemul de vehicule de pe gm bigzone ! Un player are o masina a altui player la el in /v ! Deci este vorba mai exact de un fel de bug de duplicare ! Daca stiti sa imi spuneti unde este problema exact sau sa imi dati rezolvarea , sfaturi ceva va rog frumos sa raspundeti la topic. Multumesc!
  7. Salut ! As vrea sa stiu cum pun radio pe anumite coordonate pe gamemode burned mega edit! Multumesc, astept un raspuns !
  8. Mda.. nu gasesc imi poti da exact unde este te rog sa modific?
  9. Salut ! As vrea sa imi explicati cum pun radio in lift la apartamentele din ls. Adica cum sa setez radio pe anumite coordonate! Multumesc. Astept un Raspuns !??
  10. Nu prea ma pricep... Si nu este asa usor pt. mine ! Macar ajutati-ma dati-mi o parte din comanda sau cam ce ar trebui sa i-au ! Multumesc!
  11. Salut ! As dori si eu daca se poate sa imi creeze cineva comanda /skip [pentru skip tutorial] ! Lucrez pe gamemode burned !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.