Jump to content

Gamemoduri free


Mirage

Recommended Posts

Salut, si sper sa nu deranjez pe nimeni, n-am intenti rele!

Joc sa-mp de 9 ani, am vazut gm-uri gf/rpg/rp/stunt etc... am jucat pe multicele servere doar pentru ca sunt pasionat de sa-mp!

Eram si eu la inceput imi doream server si descarcam orice gm de pe net, nu eram genul care pac da drumul si haideti la mine pe sv. , eram genul care voiam sa plec de la ceva si sa ajung undeva.. nu copy, ceva creativ sa-mi expun eu ideile.

Vad aici pe sa-mp.ro, multe gm-uri clone la comunitatile mari, vad multe gm-uri editate... fiecare e un mic scripter in acest Hogsamp school... , chiar nu s-ar putea inchide categoria gamemode ? Inchisa sau oferita unei sume de bani ceva de genul.. 1 euro, 50cent.. e bine venit pentru acel scripter... peste tot vezi ca si deschid server... haideti sa incurajam invatatul si platitul.... As vrea sa se gaseasca o solutie placuta.. 

Link to comment
Share on other sites

Scopul categoriei "gamemod-uri" este de ati lansa munca, in mod voluntar, facuta pentru ca alti sa o foloseasca in orice scop vor ei. Ce e drept, a lansa in categorie acelasi gm iar si iar si iar cate 1-2 bug fix sau 1-2 chestii adaugate nu e tocmai productiv. Daca te uiti pe forum.sa-mp.com la categoria de gamemodes nu gasesti zeci de tipuri de acelasi gm cu numele de "edit", acolo daca vrei chiar vrei sa faci edit la un gm pe care altcineva la creat cu multa munca si sa il postezi trebuie sa ii ceri acordul.

Din pacate e prea tarziu sa s chimbi mentalitatea unei comunitati care intr-un fel sau altu a devine tot mai "salty". Si nu, daca autorul doreste sa isi expuna gm-ul si sa il ofere comunitati are acest drept pentru ca pana la urma o face voluntar si nefortat de nimeni. Daca vrei sa il sprijini in activate il poti ruga sa lase un link de paypal sau orice o mai fi. Mare parte dintre proiectele open source pe care le-am gasit in ultimul timp pe GitHub toate au aceasta optiune, de a oferi sprijin acelui om pentru ca a creat ce a creat si pentru isi continua munca in intretinerea acelui lucru.

Dar din pacate cum am mai spus e prea tarziu sa aschimbi mentalitatea unei intregi comunitati, poti doar oferi sfaturi si sa deschizi usi pentru cine vrea sa le vada. 

Link to comment
Share on other sites

Sunt perfect de acord cu ce spuneti, da asa este in categoria gamemodeuri odata la 10 pagini poate vezi un gamemode mai diferit, in rest toate sunt bugged ogtimes si ruby. Toate sunt unul si acelasi gm doar ca fiecare user care l a postat la randul lui a adaugat modificat niste linii de cod, nu a facut mare lucru.

Partea cu deschisul serverului vad ca a ajuns un troc, dau hosturi pe 1kkk pe nu stiu ce server si dupa baga un gm pe host si gata vor donatii, asta e sampul :) 

Dar daca o luam pe partea cealalta, comunitatea nu este oricum foarte vizitata si activa dupa mine, daca s ar inchide categoria gamemodes sigur ar mai scadea numarul de utilizatori.

 

  __ ____   __      
  / |/ (_)____/ /____ _____
 / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / / / / (__ ) /_/ __/ /  
/_/ /_/_/____/\__/\___/_/   
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina   Scripting   pawn
Link to comment
Share on other sites

 • 10 months later...

nu-i o mare importanta asta, unu vine pe comunitate, altul pleaca. si in mare parte nu au ce sa gaseasca bun, din 100%, 99% sunt toate la fel.

                     

  Serverul meu de Discord: Click aici       a7DfKP7.gif                                                                      FGIfknL.gif

k35T5Nb.png                                                                                                                                                                                                                                                                                                I0aS856.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.