xImAndrew Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 Salut, as dorii si eu sa imi dea cineva comanda asta : /quitgroup - sa iesi din factiune, chiar daca esti lider
0 DanyPiticu Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 (edited) Uite sper ca te-am ajutat CMD:quitgroup(playerid, params[]) { if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 0 && PlayerInfo[playerid][pLeader] == 0) return 1; ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_QUITFACTION, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Server:", "Esti sigur ca vrei sa parasesti acesta factiune?\nDaca factiunea nu are lider, nu vei primi FP iar daca are vei primi 20 FP!", "Da", "Nu"); return 1; } Edited November 16, 2018 by DanyPiticu 1
0 StrikerM Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 Acum 51 minute, DanyPiticu a spus: Uite sper ca te-am ajutat CMD:quitgroup(playerid, params[]) { if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 0 && PlayerInfo[playerid][pLeader] == 0) return 1; ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_QUITFACTION, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Server:", "Esti sigur ca vrei sa parasesti acesta factiune?\nDaca factiunea nu are lider, nu vei primi FP iar daca are vei primi 20 FP!", "Da", "Nu"); return 1; } Intr-un fel este comanda... dar nu in totalitate nu o sa il scoata din grup, o sa primeasca doar mesajul daca vrea si cand selecteaza "da sau nu" doar o sa se inchida dialogul :-d Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
0 DanyPiticu Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 2 minutes ago, StR_Marian said: Intr-un fel este comanda... dar nu in totalitate nu o sa il scoata din grup, o sa primeasca doar mesajul daca vrea si cand selecteaza "da sau nu" doar o sa se inchida dialogul :-d ok eu am încercat măcar (am să-ți iau staful în considerare și data viitoare voi fii mai a 1
0 xImAndrew Posted November 18, 2018 Author Posted November 18, 2018 La 16.11.2018 la 13:35, DanyPiticu a spus: Uite sper ca te-am ajutat CMD:quitgroup(playerid, params[]) { if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 0 && PlayerInfo[playerid][pLeader] == 0) return 1; ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_QUITFACTION, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Server:", "Esti sigur ca vrei sa parasesti acesta factiune?\nDaca factiunea nu are lider, nu vei primi FP iar daca are vei primi 20 FP!", "Da", "Nu"); return 1; } Multumesc, cer T/C
Question
xImAndrew
Salut, as dorii si eu sa imi dea cineva comanda asta :
/quitgroup - sa iesi din factiune, chiar daca esti lider
4 answers to this question
Recommended Posts