Jump to content

Register/login system (Dini, dialogs)


amaru

Recommended Posts

Am facut sistemul asta de inregistrare/logare pentru a mai invata ceva dini. E foarte simplu de folosit/instalat/copiat/furat/schimbat credite

Totul se face in dialoguri si se salveaza in scriptfiles. Momentan are OnGameModeInit pentru ca l-am testat ca gamemod, dar daca vreti puteti schimba voi.

Poze:

-nu cred ca are rost sa pun. Cred ca v-ati prins despre ce e vorba.

Download: http://pastebin.com/FhwbxT5p

Multumesc Zh3r0 pentru ajutor.

Si da, mi-a venit ideea cand l-am vazut pe al lui Zh3r0. Oricum al lui e mai avansat  :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Guest PlayON

Vad ca ai facut o variabila sa verifici daca are cont creat sau nu, ei bine este gresit deoarece functia dini_Exists face deja totul...


if(dini_Exists(string))

{

    gPlayerAccount[playerid] = 1;

}

else

{

    gPlayerAccount[playerid] = 0;

}


Inloc sa faci:


if ( gPlayerAccount[ playerid ] == 1 )


Mai eficient este:


stock ReturnPlayerFile( playerid)

{

    new Str[ 6 + 30],

        iName[ 30 ];

    GetPlayerName( playerid, iName, 30 );

    format( Str, 100, "%s.ini", iName );

    return Str;

}

if ( fexist( ReturnPlayerFile( playerid ) ) )

{

    //code code code

}


Innnfffiiinee! :)

Link to comment
Share on other sites

ba mi se pare ca e furat....

am tras asa o privire pe sa-mp.com ca cautam un fs pentru sv meu..si cand deodata un topic exact cu acelasi nume ca la al tau si  leam comparat pe amandoua si cred ca e furat:|ai mai modifikat tu niste kiesti pe acolo parca...

1/5 fail:|

New GameMode In Development!-Romania Team Gang War-100%!...Datimi doua Motive afrimative de ce sa-l postez si-l postez...

Link to comment
Share on other sites

TheBoss" post="60562" timestamp="1300022031"]

ba mi se pare ca e furat....

am tras asa o privire pe sa-mp.com ca cautam un fs pentru sv meu..si cand deodata un topic exact cu acelasi nume ca la al tau si  leam comparat pe amandoua si cred ca e furat:|ai mai modifikat tu niste kiesti pe acolo parca...

1/5 fail:|

arata link-ul...sa ne dam si noi cu parerea

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

salut am si eu o problema cund dau sal fac prin Pawon am o eroare

D:\new\new SMAP mode\Register.pwn(86) : error 017: undefined symbol "ShowPlayerDialog"

D:\new\new SMAP mode\Register.pwn(113) : error 017: undefined symbol "ShowPlayerDialog"

D:\new\new SMAP mode\Register.pwn(157) : error 017: undefined symbol "ShowPlayerDialog"

D:\new\new SMAP mode\Register.pwn(167) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnDialogResponse")

D:\new\new SMAP mode\Register.pwn(179) : error 017: undefined symbol "ShowPlayerDialog"

D:\new\new SMAP mode\Register.pwn(183) : error 017: undefined symbol "ShowPlayerDialog"

D:\new\new SMAP mode\Register.pwn(199) : error 017: undefined symbol "ShowPlayerDialog"

D:\new\new SMAP mode\Register.pwn(219) : error 017: undefined symbol "ShowPlayerDialog"

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

7 Errors.

Link to comment
Share on other sites

salut am si eu o problema cund dau sal fac prin Pawon am o eroare

D:\new\new SMAP mode\Register.pwn(86) : error 017: undefined symbol "ShowPlayerDialog"

D:\new\new SMAP mode\Register.pwn(113) : error 017: undefined symbol "ShowPlayerDialog"

D:\new\new SMAP mode\Register.pwn(157) : error 017: undefined symbol "ShowPlayerDialog"

D:\new\new SMAP mode\Register.pwn(167) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnDialogResponse")

D:\new\new SMAP mode\Register.pwn(179) : error 017: undefined symbol "ShowPlayerDialog"

D:\new\new SMAP mode\Register.pwn(183) : error 017: undefined symbol "ShowPlayerDialog"

D:\new\new SMAP mode\Register.pwn(199) : error 017: undefined symbol "ShowPlayerDialog"

D:\new\new SMAP mode\Register.pwn(219) : error 017: undefined symbol "ShowPlayerDialog"

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

7 Errors.

\

Bagati pawno de 0.3c nu de 0.2x...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

-MoArTeA-" post="60562" timestamp="1300022031"]

ba mi se pare ca e furat....

am tras asa o privire pe sa-mp.com ca cautam un fs pentru sv meu..si cand deodata un topic exact cu acelasi nume ca la al tau si  leam comparat pe amandoua si cred ca e furat:|ai mai modifikat tu niste kiesti pe acolo parca...

1/5 fail:|

ti se pare......mai vino si tu cu argumente mai puternice cum ar fi un link cu site-ul de unde e "furat"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By Liviu Adrian
      Salut, am facut ca in tutorial lui 
       nu am avut nicio eroare, am rezolvat erorile sau warning-urile care erau legat ca uitasem ; sa dau o acolada sau etc. Cand intru pe server din localhost, nu apare nimic, doar sa dau spawn. Mai ziceau unii sa fac update la include, dar nu inteleg ce si cum. Daca ma puteti ajuta pls.
      EDIT: Dupaia cand las sscanf2 in gamemode si la plugins in server.cfg apare asta pe samp-server    
         Error: Function not registered: 'SSCANF_Init'
         Error: Function not registered: 'SSCANF_IsConnected'
         Error: Function not registered: 'SSCANF_Join'
         Error: Function not registered: 'SSCANF_Leave'
      Conexiunea la baza de date gamemode a esuat ---> Server Inchis ~~~
    • By WiDuAlK
      Salutare, azi am sa va prezint cum sa faceti un tutorial register/login mysql R39.
      Mai intai o sa va trebuiasca pluginul si includeul mysql care ip puteti gasi AICI!
      Mai intai o sa punem la inceputul GM-ului include-ul mysql.
       
      #include <a_mysql>  
      Acum o sa definim datele de conectare
      #define mysql_host "localhost" // aici punem ip hostului. Daca folosim in PC GM lasam localhost #define mysql_db "bazadate"// aici punem numele bazei de date. #define mysql_user "root"// aici punem numele userului de la host. Daca folositi PC lasati root. #define mysql_pass ""//Aici puneti parola de la host(de la phpmyadmin al hostului). In caz de folositi PC lasati asa.  
      Vom crea 2 Enum-uri. Unul cu dialogurile de register/login si altul cu datele pe care le va avea playerul
      enum {     DIALOG_LOGIN, // dialogul de login     DIALOG_REGISTER// dialogul de register }; enum pInfo //numele enumului este pInfo. in el vom pune datele playerului gen Admin/Level/ Money/Experianta si altele. {     pParola,//cu pParola vom lua parola din baza de date a playerului     pID// cu pID vom lua ID-ul din baza de date a playerului }; new P_Data[MAX_PLAYERS][pInfo];// Aceasta variabila este array. cu ea vom verifica 2 lucruri. id playerului si datele lui gen P_Data[playerid][pID] == 1;  
      Vom crea acum un new care ne va ajuta sa conectam datele de conectarea cu baza de date
      new handle; // handle(mâner) este cea de care ne vom folosi sa facem lagatura intre baza de date si server Acum vom crea legatura intre baza de date si server.
       
      forward MySQLConnect();// se creaza un nou callback cu forward public MySQLConnect()// se face callback-ul {     handle = mysql_connect(mysql_host, mysql_user, mysql_db, mysql_pass);// definim handle(manerul) ca fiind conectarea mysql la host, baza de date, parola si user-ul     if(mysql_errno() != 0)// in caz ca aceasta va fi diferita de 0(0 inseamna ca e conectat, 1 inseamna ca nu e conectat , fiind un vector)     {         printf("Conexiunea la baza de date %s a esuat ---> Server Inchis ~~~", mysql_db);// va trimite un mesaj in consola         SendRconCommand("exit");// se inchide serverul     }     else// altfel daca este 0(daca se face legatura)     {         printf("Conexiunea la baza de date '%s' cu user-ul '%s' a reusit!!!", mysql_db, mysql_user);// ne va da acest mesaj in consola     }     return 1; }  
      Callback-ul MySQLConnect se va pune la OnGameModeInit pentru a fi finalizata conectarea la baza de date.
      public OnGameModeInit() {     MySQLConnect();     return 1; } Se va crea un stock simplu cu care vom selecta numele playerului
       
      stock GetName(playerid) { new Name[MAX_PLAYER_NAME]; GetPlayerName(playerid, Name, sizeof(Name)); return Name; }  
      Acum vom se va crea un nou callback , la care vom apela cand playerul se conecteaza. El va arata daca are cont sau nu.
       
      forward OnPlayerLogin(playerid);// se creaza callbac-ul public OnPlayerLogin(playerid)//Se creaza publicul {     new rows, fields;// definim rows(randurile)si fields(domeniile)     cache_get_data(rows, fields);//cache_get_data interogheaza date din baza de date. acele date sunt rows si fields     if(rows)// atunci cand playerul se inregistreaza i se va crea niste randuri. Daca i se gasesc atunci cand se va conecta ii va da:     {         ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN, DIALOG_STYLE_PASSWORD, "Logheaza-te!", "Te rog sa-ti introduci parola contuului mai jos!", "Logare", "Exit");// dialogul register     }     else// daca nu i se gasesc randuri, adica daca contul nu exista, atunci i se va da urmatorul dialog     {         ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REGISTER, DIALOG_STYLE_INPUT, "Inregistrare", "Trebuie sa iti creezi un cont ca sa joci pe server. nTasteaza mai jos o parola, pentru a te inregistra!", "Inregistreaza", "Exit");// dialogul register     }     return 1; }  
      Acum ca am creat dialogul care ne ajuta sa verificam daca playerul are cont sau nu , mergem la OnPlayerConnect si punem urmatoarele:
       
      public OnPlayerConnect(playerid) {     new query[100];// definim query(interogare)     mysql_format(handle, query, sizeof(query), "SELECT * FROM conturi WHERE Nume = '%s'", GetName(playerid));// mysql format face interogarile/setarile/obtiunile/updateurile la baza de date     //handle reprezinta conectarea la mysql, query si sizeof(queri) reprezinta interogarea     //"SELECT * FROM conturi WHERE Nume = '%s'"- Selecteaza de la tabelul cu conturi, unde numele este %s(de exemplu eu am numele Widualk pe sa-mp. Mi se va extrage numele si     mysql_tquery(handle, query, "OnPlayerLogin", "i", playerid);// se va interoga OnPlayerLogin. Adica mai pe scurt , cand se conecteaza se va verifica daca are cont sau nu acel player.     return 1; }  
      Acum ca am terminat cu callback-urile de la conectare, vom crea dialogurile.
       
      public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[]) {     new query[128], ip[25];// se creaza interogarea si ip.     switch(dialogid)// se va folosi switch pentru a selecta dialogul     {         case DIALOG_REGISTER:// daca se va selecta dialogul register         {             if(!response)                     return Kick(playerid);// daca se va apasa pe butonul Exit ii va da kick             if(response)// daca se apasa pe Butonul inregistrare se vor face urmatoarele verificari             {                 if(!strlen(inputtext))// daca nu e scris nimic la parola                         return ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REGISTER, DIALOG_STYLE_PASSWORD, "Parola incorecta!", "Introdu-ti o parola pentru a te inregistra pe server! n", "Inregistreaza", "Exit");// ii va da din nou dialogul register cu mesajul specific                 GetPlayerIp(playerid, ip, sizeof(ip));// definim ip-ul de mai sus                 mysql_format(handle, query, sizeof(query), "INSERT INTO conturi (Nume, Parola, IP) VALUES ('%s', '%e', '%s')", GetName(playerid), inputtext, ip);// se insereaza in tabelul cu conturi numele playerului, parola pe care a scris-o si ip pe care il are                 mysql_query(handle, query);// se va trimite setarile si se va interoga callback-ul OnRegistration                 SpawnPlayer(playerid); // ii da spawn             }             return 1;         }         case DIALOG_LOGIN:// daca se va selecta dialogul de login         {             if(!response) return Kick(playerid);// si se va apasa pe butonul exit ii va da kick             if(response)//daca se apasa pe butonul LOGARE se va face urmatoarele verificari             {                 if(!strlen(inputtext))// daca nu a scris nimic la parola                         return ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN, DIALOG_STYLE_PASSWORD, "Parola incorecta!", "Te rog sa iti introduci parola corecta, pentru a te loga pe server.", "Logare", "Exit");// ii va da dialogul cu login cu mesajul specific                 // daca se va trece peste aceasta verificare se vor face urmatoarele:                 mysql_format(handle, query, sizeof(query), "SELECT * FROM `conturi` WHERE `Nume`='%e' AND `Parola` = '%e'", GetName(playerid),inputtext);// va fi selectata parola de la tabelul cu conturi mysql_tquery(handle, query, "OnLogin", "i", playerid);// se va face apel la baza si se va interoga CallBackUl OnLogin (Tquery = take query sau ia interogare in romana)             }             return 1;         }     }     return 1; }  
      Acum , ca am facut dialogurile , vom crea calback-urile care se interogheaza la dialogurile de mai sus.
      Vom crea callback-ul pentrul dialogul de register.
       
      Acum , vom crea callback-ul la care apeleaza dialogul de login
       
      forward OnLogin(playerid);// definim callback ul public OnLogin(playerid)// facem publicul {     new rows, fields,temporar[200];// definim randurile si domeniile, iar temporar se va folosi la extragerea stringurilor     cache_get_data(rows, fields);// facem interogarea lor     if(rows)// daca playerul are randuri(adica daca are cont creat, odata cu contul se creeaza randurile)     {         //deci daca are randuri         cache_get_field_content(0, "Parola",temporar), format(P_Data[playerid][pParola], 25, temporar);// i se vaextrage parola si i se verifica daca coincide cu numele. Se foloseste new-ul temporar pentru extragerea parolei, ea retinandu-se temporar(pana cand se deconecteaza jucatorul)         P_Data[playerid][pID] = cache_get_field_content_int(0, "ID");// i se vaextrage ip-ul         //un exemplu ar fi , daca are Admin , va fi ceva de genu P_Data[playerid][pAdmin] = cache_get_field_content_int(0,"Admin)"; i se va extrage din baza de date levelul de admin si i se va returna pe server, mai precis, cand se conecteaza are levelul de admin , care i-a fost setat de owner         SpawnPlayer(playerid);// si se va da spawn     }     else// altfel , daca parola este gresita     {         ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN, DIALOG_STYLE_PASSWORD, "Parola incorecta!", "Te rog sa iti introduci parola corecta, pentru a te loga pe server.", "Logare", "Exit");// ii va da dialogul cu mesajul specific.     }     return 1; } Iar la final punem la OnGameModeExit();
      public OnGameModeExit() {     mysql_close( handle ) ;// deconectam serverul de la baza de date, daca se inchide     return 1; } Acum , o sa recapitulam.
      Playerul are nevoie de ID, Nume, Parola si IP, deci 4 coloane in tabel.
      Tabelul se numeste "conturi", deoarece interogarea se face acolo "mysql_format(handle, query, sizeof(query), "SELECT * FROM conturi"-conturi este tabelul unde vor aparea ID ,Nume, Parola, IP
      Baza de date se numeste "bazadate" din: #define mysql_db "bazadate"
       
      O sa va arat acum cum se creaza tabelul.
      Pasul 1. Definim baza de date cu numele "basedate":

      Pasul 2: Se selecteaza noua baza:

      Pasul 3: Se creaza tabelul cu cele 4 coloane:

      Pasul 4: Se definesc coloanele , cu fiecare setare

      La tip    INT = intenger= numar de cifre.
                   Varchar = string = sir de caractere(litere)
      la Lungimea / setare se selecteaza cat spatiu se acorda, adica cate caractere incap maxim in acel tabel
       la id va fi maxim 9999999999(sun 10 cifre consecutive de "9", adica acel numar va fi maximul de playeri care pot avea cont)
       la nume, se va putea salva doar numele care contine doar 25 de caractere(adica daca numele depaseste 25 litere, doar primele 25 se vor salva)
      la interclasare la Varchar , mereu sa puneti latin1_sweadich_ci, de ce, asta nu pot spune nici eu , dar , stiu ca asa trebuie
      La ID tot timpul sa bifati casuta "A_I(auto Increment)" care va genera singur id-ul, altfel nu va merge tabelul conturi
       
      Asa ar trebui sa va arata , atunci cand va inregistrati:

       
      Atentie tutorial creat 100% de Widualk. Nerespectarea creditelor va duce la sanctiuni!
    • By IvanClaudiu98
      Am pus un gm pe server-ul meu dar cand ma duc sa ma loghez pe server cu un cont nou, imi setez o parola iar apoi la logare imi spune ca parola este gresita. Vreo solutie?
    • By VenoMarius ERROR404
      Am o problema: dupa ce al luat reward-ul  imi apare timpul de asteptare pentru al lua dinou, iar daca dau relog de fiecare data pot da /reward.
      NU este salvat timul undeva ?
      Si cum il salvez ?

    • By Rochester
      Salut Samp.Ro, astazi am decis sa va prezint o creatie simplu de facut zic eu, pe care am creato in  aceasta seara din plictiseala .
      Va rog nu fi-ti duri este primul meu FilterScript.
      Descriere:
      Un mapping destul de frumos zic eu, langa 'Los Santos International'. Va duceti frumos la DMV si scrieti /examen. Tastand aceasta comanda se creeaza un vehicul si va pune in el. Apoi urmeaza checkpoint-urile ,pe care voi trebuie sa le urmati. Cand un player paraseste/bubuie vehiculu acesta dispare. La fel si cand paraseste serverul, Nimeni nu-l poate da afara din vehicul  pe cel care este in cursul examenului, vehiculul se inchuie automat. Se creeaza cate vehicule este nevoie pot tine examenul si 10 playeri  odata. Download:
      http://pastebin.com/u4TVzL9G http://www.girlshare.ro/35157938.2 Poze:
       
       
      Credite:
      Rochester
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.