Jump to content

amaru

Membru
  • Posts

    153
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by amaru

  1. amaru

    Code Optimizer

    Pentru berbecul de moderator care mi-a sters topicul si mi-a dat si warn: Care e hackul din programul postat? Programul pleaca de la asta Doar ca nu se numeste generator de pumni in cap, ci code optimizer. Simplu: Selectati un fisier .pwn si sterge tot din el. Mare hack ce am facut eu. Download: http://www.solidfiles.com/d/dee3286c07/ Astept sa-mi scoti warn-ul dat degeaba.
  2. Si eu am facut ceva asemanator si am pus si sursa si culmea, nu am murit, nu mi-a furat nimeni programul , nu si l-a insusit nimeni. De unde stiu eu ca tu nu ai un keylogger in program? Cum imi dovedesti asta?
  3. Adaugat v1.2, update-urile sunt scrise in primul post. Am adaugat si sursa.
  4. Nu esti rautacios deloc. Ai dreptate. Acum programul este putin in lucru. Toata dimineata am stat sa lucrez la el ca au aparut niste probleme banale ce mi-au dat batai de cap 2 ore. I-am adaugat un tab pentru log si inca unul pt banurile din samp.ban care sunt afisate intr-o lista. Acum sunt la scoala. Cum ajung acasa, termin versiunea 1.2 si o sa postez si sursa si executabilul. Si da, am folosit clasa de pe wiki pentru ca daca porneam serverul si il setam sa accepte comenzi in consola, nu pornea cum trebuie si mi-a luat vreo 2 zile pana am inteles cum functioneaza clasa aia. Initial nu vroiam sa pun sursa, dar nu vreau sa apara suspiciuni in privinta programului.
  5. Salut, din nevoie, am facut acest panou care iti permite sa iti administrezi serverul in diferite moduri( start, stop, restart). Versiunea 1 este numai pentru servere locale. In versiunea 2, vreau sa-l fac sa mearga si remote, dar, din nefericire va merge doar pe windows deoarece e scris in C# Features: -server control -start -stop -restart -cateva comenzi rcon: -hostname -mapname -gamemode text -ban/unban players[nou] -load/unload filterscripts[nou] -set gravity[nou][nou] -set weather[nou] -send a chat message[nou] -editoare: -load and save your cfg -load/save server log[nou] -load/save crashinfo[nou] -load and delete samp.ban[nou] -informatii despre server in timp real: -informatii de baza (hostname, gmtext and mapname) -o lista cu toti jucatorii si scorurile lor -puteti da kick/ban[nou] -pentru a updata informatiile si lista apasati "Refresh"[nou] Nu stiu daca exista vreun bug, dar daca vedeti unul spuneti-mi. [img width=500 height=343] [img width=500 height=341] Cum se foloseste: -descarcati fisierul .exe si puneti-l in folderul serverului -porniti programul si incepeti administrarea serverului. Download: - Solidfiles - Source
  6. Frumos, vezi ca in engleza cuvintele la plural se scriu legat (dialog's = al dialogului)
  7. Nu cred ca am cerut cine stie ce script mondial. Si nu cred ca moare nimeni daca-mi da un link de download.
  8. Va rog doar sa-mi dati un link de download pt modul eRP, al lui MrIllusion. E modul pe care am invatat sa scriptez si mi-a venit again pofta de gf:)). Mersi anticipat.
  9. amaru

    Creare HQ

    Tu de unde ai mai aparut mai Pardalian? Ia uita-te la data la care l-am postat eu si la data care l-a copiat ala.
  10. Dupa cum stiti cu totii, cea mai frecvent aparuta problema la serverele de sa-mp este problema obiectelor, a pickupurilor, a textelor 3d etc. Pentru asta se folosesc streamerele. Unele sunt facute doar pentru obiecte, pe cand altele sunt facute si pentru pickup-uri texte 3d etc. cum este cel al lui Incognito. Pentru a alege un streamer trebuie sa tineti cont de 3 aspecte in ordinea urmatoare: 1. Numarul obiectelor 2. Modul de folosire a acestora 3. Resursele de care dispune calculatorul/serverul pe care rulati serverul. 1. Daca nu folositi un numar foarte mare de obiecte, nu veti avea nevoie de streamer. Dar daca folositi mai multe decat poate suporta serverul, trebuie sa gasiti un streamer care sa se potriveasca punctelor 2 si 3. 2. Daca aveti multe obiecte care stau pe apa, in aer si aveti masini pe ele, atunci veti avea nevoie de un streamer care tine obiectele permanent si nu le incarca doar cand se apropie un jucator de ele(recomand f streamer). In schimb daca folositi obiecte care nu necesita sa fie in permanenta puteti folosi un streamer dinamic (incognito). 3. Si in ultimul rand. Trebuie sa alegeti un streamer care nu mananca mai multe resurse decat are serverul. Aici recomand f streamer pentru obiecte permanente si incognito pentru obiecte dinamice, ambele mancand foarte putine resurse. Sper ca v-a fost de folos tutorialul si va rog sa-mi scuzati eventualele greseli, deoarece am scris de pe telefon.
  11. Scrie sub ongamemodeinit LoadCar();
  12. amaru

    Creare HQ

    Nu e corect. Daca asta e invechit eu sunt popa.
  13. Un timer care sa-l omoare?
  14. Am facut o comanda pentru mod si mai am nevoie de un textdraw care clipoceste, adica apare si dispare. Cum pot sa fac efectul asta?
  15. amaru

    Anti chat

    Se vede ca invatamantul in Ro e la pamant. El probabil ca se referea la CHEAT
  16. Iarta-ma dar esti tu full de prostie. Modifica nr. dialogului.
  17. Stiu am observat )). D-aia i-am dat comment
  18. Calm. Data viitoare uita.te mai atent. Si uita.te si la posturile mele sa vezi ca nu sunt chiar atat de noob sa copiez ok? Cat despre link asteptati putin pana ajung la pc sa editez postul.d
  19. Am facut modul asta pentru a dezvolta in viitor un script roleplay. Features: -register system (dialog) -login system (dialog) -admin system -VIP system -data saving system -spawn system. There are 4 spawns available, you can choose it with /spawn It uses: -dini -zcmd -sscanf2 -foreach Credits: -Zeex - zcmd -Y_less - sscanf2/foreach Download: Pastebin Nu uitati sa va spuneti parerea.
  20. Comanda ar arata asa: if (strcmp("/imprumut", cmdtext, true, 10) == 0) { if(PlayerToPoint(3.5, playerid, x,y,z )//aici pui tu coordonatele bancii. { ShowPlayerDialog(playerid, 13647, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Imprumuta","Introdu valoarea pe care doresti sa o imprumuti","Ok","Cancel"); } else SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFFF, "Nu esti la banca"); return 1; } Si banuiesc ca mai incolo la OnDialogResponse te descurci.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.