keri22 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Salut!M-am uitat pe tutorialu depe sa-mp cum bagi pe linux un server dar nimic nam inteles :| cine imi poate spune cu lux de amanunte? va rog e urgent Respir si traiesc !
[RSD]TheBoss Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 da deci downloadezi sv linuxtot ce nu are sv linuxbagi toate alea sa-mp.server announce etc ..pe linux includele etc., eu asta stiu ...eu am folosit servere numai pe windos:| as astiu.. New GameMode In Development!-Romania Team Gang War-100%!...Datimi doua Motive afrimative de ce sa-l postez si-l postez...
keri22 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Nu ma ajuta si pe mine nimeni :( Respir si traiesc !
Administrator -=[Vyorel]=- Posted March 8, 2011 Administrator Posted March 8, 2011 S-a discutat de mii de ori problema asta, plus ca exista si tutorial.Foloseste functia Cauta.Topic Closed! ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Question
keri22
Salut!
M-am uitat pe tutorialu depe sa-mp cum bagi pe linux un server dar nimic nam inteles :| cine imi poate spune cu lux de amanunte? va rog e urgent
Respir si traiesc !
3 answers to this question
Recommended Posts