Jump to content
  • 1

Cum fac economia pe 64 biti pe burned?

Question

Posted

Salut si bine v-am gasit , am nevoie si eu de un tip sau sa ma ajutati sa pot avea peste 2.147.483.647 , stiu ca serverul nu poate numara mai mult pentru ca e pe 32 biti.

Va rog daca e sa imi dati aia cu include numlib sa imi spuneti si mie cum fac , sau daca nu sa ma ajutati sa pot face un sistem pe miliarde adica daca ai peste 999.999.999 sa ti se puna 1 miliard . Ajutor va rog repede.

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Salut!

Nu cred ca este posibila in samp acest target a fost setat de catre creatorii de la Rockstars Games.

Acel sistem de miliarde poti sa il faci, dar doar daca pui in locul semnului "$" din dreapta sus de la bani "K" sau "K$" printr-un TextDraw.

PS: Nu inteleg de ce vrei sa faci economia pe serverul tau cu miliarde cand tu in viata reala, daca ai avea miliarde nu ai mai locuii in Romania..Ti-as sugera sa o schimbi si sa o faci mai mica, sa reduci preturile la dealership respectiv la joburi sansele de castig mari.

• 0
Posted
8 hours ago, AlexRap said:

sa inteleg daca ai peste 2kkk iti da banii pe - ? ai in gm FormatNumber(number) stergi aia si pui asta de la mine https://pastebin.com/G53zZvMT

Nu va functiona, incearca comanda /givemoney pe tine, exemplu

/givemoney Axo 999,999,999,999 , evident fara ”,” si vei vedea ca nu iti va da mai mult de ~ 2,148,000,000$

Ce i-ai dat tu este cu format number, sa ii puna virgula dupa 3x0, ex 1,000, 100,000, etc..

• 0
Posted
On 9/4/2018 at 10:06 PM, Джо said:

Salut!

Nu cred ca este posibila in samp acest target a fost setat de catre creatorii de la Rockstars Games.

Acel sistem de miliarde poti sa il faci, dar doar daca pui in locul semnului "$" din dreapta sus de la bani "K" sau "K$" printr-un TextDraw.

PS: Nu inteleg de ce vrei sa faci economia pe serverul tau cu miliarde cand tu in viata reala, daca ai avea miliarde nu ai mai locuii in Romania..Ti-as sugera sa o schimbi si sa o faci mai mica, sa reduci preturile la dealership respectiv la joburi sansele de castig mari.

si parca erai scripter de nu stiu cati ani =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

On: imparti banii in 2 variabile de tip int.