Jump to content

Recommended Posts

Posted

#define         MySQL_Host                 ""     
#define         MySQL_User                 ""
#define         MySQL_Database             ""
#define         MySQL_Password             ""        

#define         MySQL_GameHost             ""
#define         MySQL_GameUser            ""
#define         MySQL_GameDatabase         ""
#define         MySQL_GamePassword         ""

Cum definesc astea? Care este diferenta dintre ele?

Posted
Acum 34 minute, Diversity a spus:

ba oamenilor, nu va inteleg, aveti peste 100 de posturi pe un forum de samp scripting si sunteti batuti in cap

+1

Posted
3 hours ago, Diversity said:

ba oamenilor, nu va inteleg, aveti peste 100 de posturi pe un forum de samp scripting si sunteti batuti in cap

Posted
Acum 4 ore, Diversity a spus:

Si tu ai 67, si tot batut in cap esti :-? 

Posted
1 minute ago, Tentacion said:

Si tu ai 67, si tot batut in cap esti :-? 

eu zic mai bine sa taci din gura, ca oricum toate posturile tale sunt facute pentru ajutor.

diferenta dintre ele e ca una e ptr datele de la host si una localhost, e asa greu sa gandesti? si parca tot eu eram ala batut in cap.

Posted
Acum 14 minute, Diversity a spus:

eu zic mai bine sa taci din gura, ca oricum toate posturile tale sunt facute pentru ajutor.

diferenta dintre ele e ca una e ptr datele de la host si una localhost, e asa greu sa gandesti? si parca tot eu eram ala batut in cap.

Dap, tot tu esti ala batut in cap :) 

Posted

Hai ca daca e sunteti si voi scripteri ... 

Doamne ce mentalitate frate, daca ai 100 post-uri pe un site de scripting inseamna ca trebuie sa ai habar de ceva, poate a comentat si el la sisteme, filterscript-uri, gamemode-uri si restu' ca se mai gasesc pe forum si altele ... 

Stai calm ba Filip sau care oi mai fi si tu .. ca pe pawno erau unii cu 900+ post-uri si erau tute .. 

Nu am deschis gamemode-ul lui @EraSy , dar cred ca unele date sunt pentru localhost, iar altele pentru linux, sa nu stea mereu sa le schimbe ;)

Apropo ba scripterilor, in loc sa radeti de incepatori mai bine incercati sa-i ajutati ca sa va dovediti cunostiintele, nu radeti de ei ... 

• Like 2
Posted
Chiar acum, Dennis12. a spus:

Hai ca daca e sunteti si voi scripteri ... 

Doamne ce mentalitate frate, daca ai 100 post-uri pe un site de scripting inseamna ca trebuie sa ai habar de ceva, poate a comentat si el la sisteme, filterscript-uri, gamemode-uri si restu' ca se mai gasesc pe forum si altele ... 

Stai calm ba Filip sau care oi mai fi si tu .. ca pe pawno erau unii cu 900+ post-uri si erau tute .. 

Nu am deschis gamemode-ul lui @EraSy , dar cred ca unele date sunt pentru localhost, iar altele pentru linux, sa nu stea mereu sa le schimbe ;)

Apropo ba scripterilor, in loc sa radeti de incepatori mai bine incercati sa-i ajutati ca sa va dovediti cunostiintele, nu radeti de ei ... 

Mersi frumos. +1

Posted

@Dennis12. e baiat destept.

Conectarea difera prin valoarea variabilei cType.

datele ce contin “game” sunt pentru hostul mare, iar cele ce nu contin “game” sunt pentru localhost sau beta server

• Thanks 1
Posted
Acum 13 minute, EraSy a spus:

@Dennis12. e baiat destept.

Conectarea difera prin valoarea variabilei cType.

datele ce contin “game” sunt pentru hostul mare, iar cele ce nu contin “game” sunt pentru localhost sau beta server

Ai idee de ce nu imi da sa ma loghez? Gen 

sa-mp-036.png