Jump to content

Comunitate roleplay caută scripteri:


Recommended Posts

Salut, salut,

 

Suntem o comunitate de roleplay în limba engleză, http://lc-roleplay.com/ care momentan caută developeri pentru echipa noastră. Suntem un grup de roleplayer experimentați care doresc să pornească o comunitate excepțională la standarde de roleplay înalte care nu pot fi găsite pe alte comunități. Acestea, totuși, cer scripting de calitate și multă muncă pe care grupul nostru nu o poate realiza la randamentul necesar.

 

Comunitatea dispune de un server hostat, un domeniu .com și web hosting cât și de un grup de oameni care lucrează la promovarea serverului, ceea ce dorim să începem în luna aprilie. Căutăm scripteri cu experiență generală, experiența de roleplay nu este necesară dar v-ar ajuta, suntem dispuși să plătim munca sau să vă oferim un loc în comunitate; pentru detalii aștept PM aici, Discord: el fabian#7883 sau intrați pe serverul nostru de discord: http://lc-roleplay.com/discord.

Edited by el fabian
Link to comment
Share on other sites

Buna.

Viziteaza-mi topicul (https://www.sa-mp.ro/forums/topic/26143-l-ofer-servicii-scripting-de-calitate/) si lasa-mi un mesaj daca esti interesat de serviciile mele.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.