Jump to content

DaNl

Membru
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    Smok3d
  • Level of knowledge
    Mediu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DaNl's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

  1. Aoleu, scripter pro! ksenon 2.0 puteai macar sa prescurtezi SendClientMessage, ahahahaha
  2. De ce sa copiezi un sistem din alt gamemode? doamne! uita-te si tu la Edison Tuts pe youtube daca nu stii sa iti faci singur.
  3. Salut, urat gamemode, sincer, este chiar foarte urat, am primit extrem de multe erori, si n-am modificat nimic prin el, decat datele de conectare la baza de date din ongamemodeinit, am stat sa le rezolv pe toate (erorile), ca apoi sa imi dau seama ca e un cacat de gamemode, -1.
  4. boss, lasa randurile 63-66 aici.
  5. Salut, lasa in pm datele tale de contact, ti-l rezolv intr-o zi maxim.
  6. Nu prea e nimic de aratat, decat mapping-ul, deci, daca te intereseaza, iti arat sistemul pe un server de al meu.
  7. Salut, tocmai am terminat un sistem team gungame, stiu ca nu este unic, dar, nu il gasesti oriunde, pe net nu cred ca e.Descriere: Pentru a intra platesti o taxa de 100k, 20 de jucatori maxim. Ai de ales intre Terroristi si Counter-Terroristi, la inceput primesti un pistol, iar de acolo faci kill-uri pentru a upgrada, iar echipa in care se afla castigatorul (cel cu cea mai evoluata arma, iar in caz ca se afla si in cealalta echipa cineva cu aceasi arma, se alege dupa kill-uri, daca sunt la egal cu arma/kill-urile, se mai adauga 2 minute, si tot asa, intelegeti voi), iar pentru echipa castigatoare vor fi impartiti banii (100k x 20 = 2kk), care se imparte la 10, deci 200k de persoana pentru echipa castigatoare, timpul este de 10 minute, se mai adauga timp daca liderii echipelor sunt la egal, cate 2 minute si tot asa, am mai explicat asta, acest eveniment nu incepe daca nu sunt macar cate 2 jucatori in fiecare echipa, sau, poate porni fortat, cu o comanda de admin. Pentru mai multe detalii, astept PM! sper ca ati inteles ceva din ce am spus, daca nu, lasati reply, daca este pe net, imi pare rau, eu garantez pentru sistemul asta ca este facut de mine, nu ca este si unic, vine si cu mapping, mapping-ul este si el facut de mine. Il implementez gratuit in gamemode, daca doriti, si va ofer si ajutor pe o perioada de doua zile.
  8. Imi lasi in privat un discord ceva, si iti fac eu, daca doresti.
  9. Este ok, nu spuneam ca nu l-ai facut tu, sau ca e copiat, e facut de tine totusi, te-ai luat dupa video-ul ala, dar nu e copiat, e unic, si ti-a iesit bine.
  10. Mi s-a parut mie ca am mai vazut sistem-ul asta undeva, vor sa il bage pe t4p parca.
  11. DaNl

    Problema lift

    Descarcă și tu fs-ul corect.
  12. DaNl

    hotdog

    Il bagi in folderul filterscripts, apoi intri in server.cfg si ii pui numele la filterscript, dai un restart la server si cam atat.
  13. Nu ai definit " thecar".
  14. Nu l-am cumpărat, sistem-ul l-am văzut pe net, e pubg doar că randomspawn cu parasuta in aer, fără avion, dar, sper să găsească pe cineva care să il cumpere, intr-un fel merită, dacă ține 200 de playeri.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.