Narkis108 Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 Caut scripter priceput pentru un proiect serios cu promovări alea, alea cine e interesat pm skype: narcis.chihaia3 YouTube: Click Discord: 80 ON MY WRIST#9201
LucaAdv Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Discord ? Citat Cauti un scripter de calitate? PM sau : Discord : LucaAdv#9084 Doresc un om cu seriozitate si macar 5 - 10 e psf sa ieie promovare la Server! Multumesc!
Dennis12. Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Niciun scripter in adevaratul sens al cuvantului nu iti scripteaza gratis.
razvanduciuc Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 10 hours ago, Dennis12. said: Niciun scripter in adevaratul sens al cuvantului nu iti scripteaza gratis. In cazul in care vreti sa dezvoltati o comunitate impreuna, este normal sa nu ceri bani ci banii din donatii sa se puna pentru a plati hostul si restul sa se faca 30 % ownerului si 70 % scripterului, pentru ca este o munca sa depusa. In cazul in care au si un developer, se pot intelege intr-e ei cum impart banii, in cazul donatiilor. Daca nu sunt donatii, atunci scripterul va trebui doar sa scripteze si developerul sa isi faca treaba web, iar ownerul sa isi plateasca tot: webhost, server, etc. Parerea mea, iar ownerul in ultimul meu cuvant nu trebuie sa incalce cuvantul scripterului niciodata sau sa nu il grabeasca cu update-uri, daca vrea sa aibe un scripter. Cu salut si respect, Razvan! @Narkis108 in cazul in care mai cauti un scripter pentru un proiect, te pot ajuta. Am un gm foarte bun cu toate orasele deschise si fara bug-uri, doar bug-uri minore la ortografie sau la tutorial, pentru ca nu am modificat nici acum anumite argumente in tutorial, dar bug-uri de game, nu sunt.. poate sunt unele minore dar nu le-am descoperit cu ajutoarele mele! Ai nevoie de ajutor in scripting si nu ai bani? Te pot ajuta cu mare drag. Dar asta nu inseamna sa iti lucrez un Sistem de joc complet, daca ai nevoie de ajutor ma poti contacta pe Discord.
Recommended Posts