CoLaS Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 (edited) Pai o sa scurtez asta Deci ceea ce vreau eu este un scripter pentru un server de samp care ar putea face un gamemode de la 0, sa raspunda imediat ce il intreb ceva sau cand e un bug sa il repare imediat, sa nu amaneze chestiile astea (ex: nu pot acm, peste o saptamana ca ma duc in vacanta etc etc..) Buget: 20E/lunar Discord: LuFFy.#7840 Edited December 31, 2022 by CoLaS
DanielSy Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 putin 20e / per month pentru un gamemode de la 0 si asistenta instanta. 1
StrikerM Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 18 hours ago, CoLaS said: Pai o sa scurtez asta Deci ceea ce vreau eu este un scripter pentru un server de samp care ar putea face un gamemode de la 0, sa raspunda imediat ce il intreb ceva sau cand e un bug sa il repare imediat, sa nu amaneze chestiile astea (ex: nu pot acm, peste o saptamana ca ma duc in vacanta etc etc..) Buget: 20E/lunar Discord: LuFFy.#7840 Acum multi ani suma aia era un lux, dar timpurile sau schimbat si acum suma aia nu ajuta, spor sa gasesti, succes cu serverul. Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
KronosQZ Posted May 15, 2025 Posted May 15, 2025 @StrikerM Macar lumea nu da teapa cum dai tu. Ii lasi in curu gol dupa ce le iei banii. Saracie ce esti! 1
Recommended Posts