Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Recommended Posts

Posted (edited)

Tot ce doresc sa fac este sa fac un gamemode asemanator.

Gamemode Base: Burned

Update :

Faction Uber:

Progres #1

Dealership:

Edited by Uzzi25.
Posted

Succes. 9_9

Serverul meu de Discord: Click aici       a7DfKP7.gif                                                                      FGIfknL.gif

k35T5Nb.png                                                                                                                                                                                                                                                                                                I0aS856.gif

Posted
Acum 3 minute, LZRiulian a spus:

Da,  ma ai tu vreo problema? 

Am, o sa se deschida servere cu host free, nimic modificat, daca va pun sa faceti o comanda plangeti, mai ales astia de 12 ani.

OFF:Se scrie: Da ma, ai tu vreo problema?

Posted

Tu zici de mine dar esti mai prost ca noaptea mai bine taci si nu te mai baga tu . Si stai linistit eu am intrebat daca il da la download pentru ca nu imi deschid nici nu server. Vreau doar sa incep in proiect pe el .

Posted
Acum 1 oră, LZRiulian a spus:

Tu zici de mine dar esti mai prost ca noaptea mai bine taci si nu te mai baga tu . Si stai linistit eu am intrebat daca il da la download pentru ca nu imi deschid nici nu server. Vreau doar sa incep in proiect pe el .

Ce proiect sa incepi? Daca nici nu stii sa scrii.. zic si eu :|

• 2 weeks later...
  • 11 months later...
  • 2 weeks later...
  • 7 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Bravo!                     

Cineva care vrea sa faca ceva pe samp-ul asta!

• 1 month later...
Posted
On 12/12/2019 at 9:28 PM, jumainkain said:

+1

Dar a facut deja ceva asemanator HPQ.

Oricum nu te oprii chiar daca a facut deja, poate faci tu ceva mai wow.

Bro e din 2018 🤦‍♂️