Jump to content

LucianFL

Membru
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LucianFL's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. Proiectul Vauxite RPG a fost initiat de catre Lucian07, Tempo si gnillorT, ulterior alutrandu-se proiectului si Dani3l (scripter-ul). Dupa zile intregi de munca, server-ul a fost deschis in sfarsit pe data de 19.12.2019. Pe server exista mai multe sisteme: -sistem stage + car skins. -sistem de spin & giftbox (care pica in locuri diferite cand acumulezi 5 gift points, primesti 1 gift point pe payday). -sistem de clan cu HQ si masini. -sistem de VIP (basic). -iti poti alege orasul in care vrei sa fii spawnat si sa sustii examenul de conducere (LS sau LV). -sistem de crate (ca pe majoritatea serverelor). DNS: RPG.VAUXITE.EU FORUM: vauxite.eu/forum PANEL : vauxite.eu/panel Odata intrat pe server, vei descoperi lucruri noi, lucruri pe care nu le gasesti pe alte server si de asemenea o sa ai parte de o primire calduroasa atat din partea staff-ului cat si din partea jucatorilor. Noi ne propunem sa avem o comunitate unita, vrem sa facem din acest proiect ceva frumos, o mica "familie" unde toti se inteleg si se joaca impreuna. Fiind la inceput, pe server se ofera bonusuri zilnice si se recruteaza lideri si helperi. Momentan nu cerem un numar de ore minim, dar cerem o aplicatie buna si sa stiti regulamentul.
  2. Cu un scripter priceput si cu o echipa de helperi bine pregatita, server-ul "OptimGame" a fost deschis pe 4 august 2019, de atunci o multime de jucatori s-au jucat alaturi de noi. Pe server exista o multime de sisteme printre care: - sistem de tableta (se poate cumpara din 24/7 pentru $100.000.000). - sistem de BitCoin (accesibil doar pentru jucatorii ce detin o tableta). - sistem "Vehicle Stage" (un sistem la moda in ultimul timp pe SA:MP). - sistem de clanuri cu HQ si vehicule personale. - sistem de cutii (crates). - sistem de animale personale (pet) ce iti ofera anumite beneficii. DNS server: RPG.OPTIMGAME.RO Index: optimgame.ro Forum: forum.optimgame.ro Panel: panel.optimgame.ro Discord: optimgame.ro/discord
  3. Mulțumesc, mai aștept bug-uri dacă sunt.
  4. Salut, recent m-am apucat de un edit la gamemode-ul Burned și as vrea sa rezolv și bug-uri, dacă sunt. Dacă știe cineva bug-uri, va rog un reply aici. Mulțumesc!
  5. Salut, am si eu 2 intrebari. 1.Cum as putea adauga zile la masini pe GM Burned? 2.Cum as putea face sa nu mai pierd remorca la job-ul truck? (tot GM Burned)
  6. Nu mi se pare o idee buna, dar cum in Romania ceva original nu se apreciaza asta e...
  7. Salut! Am si eu o problema, am incercat sa adaug o sirena pe turismo, am atasat obiectul cu ajutorul map editor-ului, am pus codul in GM si s-a compilat fara a da erori, dar in joc nu apare sirena pe masina. Cod: https://pastebin.com/0X2TbvPe Cod functie "LoadSVehicles": https://pastebin.com/PhCEaAyB Tin sa precizez ca GM este Burned. Rezolvat! Puteti da T/C.
  8. Cel mai mult depinde de cunostinte si de ce vrei sa faci din el. BigZone e plin de bug-uri, nu merita sa-ti bati capul cu el. Eu zic sa incepi de la Saints dar ai destul de mult de munca ca sa il aduci intr-un stagiu in care sa atraga jucatori.
  9. Și știi cumva cum as putea exporta baza de date de pe localhost?
  10. Gamemode-ul este Burned, nu cred ca ar avea probleme baza de date. In orice caz am gasit alta metoda, multumesc pentru raspuns oricum. Cer T/C.
  11. Am si eu o problema legata de baza de date. I-am dat export pentru a o descarca si a o urca pe un host de la ultra-h pentru a ma juca cu 2 prieteni, dar cand vreau sa-i dau import pe ultra-h imi da o eroare si nu imi urca tab-urile "users" si "seif" sau doar tab-ul "users".
  12. format(string, sizeof(string), "{ffffff}ID: {FFA200}%d\n{ffffff}Job: {FFA200}%s{FFFFFF}\nFoloseste {FFA200}Y{FFFFFF} pentru a lua acest job\nFoloseste {FFA200}N{FFFFFF} pentru a demisiona", job, JobInfo[job][jName]);
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.