Exaton Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Salut am si eu o mica problema cand bubui masina nu imi creste insul dc? public OnVehicleDeath(vehicleid) { new engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective; vehEngine[vehicleid] = 0; GetVehicleParamsEx(vehicleid,engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); SetVehicleParamsEx(vehicleid,VEHICLE_PARAMS_OFF,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); if(IsAnOwnableCar(vehicleid)) { foreach(new i : Player) { for(new v; v < MAX_PERSONAL_VEHICLES; v++) { if(PlayerInfo[pCarID][v] == vehicleid) { PlayerInfo[pCarHP][v] = 1000.0; if(PlayerInfo[pCarIns][v] != 0) { PlayerInfo[pCarIns][v]--; } cUpdate(i, v, cInsurancecarx); cUpdate(i, v, cKMx); cUpdate(i, v, cHPx); } } } } if(Destroycar == 1) { if(Carspawn[vehicleid] != 0) { DestroyVehicle(Carspawn[vehicleid]); Carspawn[vehicleid] = 0; } } StopAudioStreamForPlayersInCar(vehicleid); return 1; }
0 StrikerM Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 (edited) Acum 26 minute, Exaton a spus: Salut am si eu o mica problema cand bubui masina nu imi creste insul dc? public OnVehicleDeath(vehicleid) { new engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective; vehEngine[vehicleid] = 0; GetVehicleParamsEx(vehicleid,engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); SetVehicleParamsEx(vehicleid,VEHICLE_PARAMS_OFF,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); if(IsAnOwnableCar(vehicleid)) { foreach(new i : Player) { for(new v; v < MAX_PERSONAL_VEHICLES; v++) { if(PlayerInfo[pCarID][v] == vehicleid) { PlayerInfo[pCarHP][v] = 1000.0; if(PlayerInfo[pCarIns][v] != 0) { PlayerInfo[pCarIns][v]--; } cUpdate(i, v, cInsurancecarx); cUpdate(i, v, cKMx); cUpdate(i, v, cHPx); } } } } if(Destroycar == 1) { if(Carspawn[vehicleid] != 0) { DestroyVehicle(Carspawn[vehicleid]); Carspawn[vehicleid] = 0; } } StopAudioStreamForPlayersInCar(vehicleid); return 1;} La cUpdate(i, v, cInsurancecarx); cUpdate(i, v, cKMx); cUpdate(i, v, cHPx); incearca CarInfo[v][cInsurancecar]--; cUpdate(v, cInsurancecarx); cUpdate(v, cKMx); cUpdate(v, cHPx); Edited February 26, 2018 by StR_Marian Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
0 Exaton Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 Acum 1 oră, StR_Marian a spus: La cUpdate(i, v, cInsurancecarx); cUpdate(i, v, cKMx); cUpdate(i, v, cHPx); incearca CarInfo[v][cInsurancecar]--; cUpdate(v, cInsurancecarx); cUpdate(v, cKMx); cUpdate(v, cHPx); nu mrg
0 I O B I T Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Pentru ca valoarea nu se duce in baza de date, am patit si eu asa ceva.
0 Exaton Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 Acum 6 minute, Iobit a spus: Pentru ca valoarea nu se duce in baza de date, am patit si eu asa ceva. si ce fac ajutama te rog frumos
0 I O B I T Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 pune la public OnVehicleDeath(vehicleid) urmatoarele new engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective; vehEngine[vehicleid] = 0; GetVehicleParamsEx(vehicleid,engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); SetVehicleParamsEx(vehicleid,VEHICLE_PARAMS_OFF,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); if(IsAnOwnableCar(vehicleid)) { foreach(new i : Player) { for(new v; v < MAX_PERSONAL_VEHICLES; v++) { if(PlayerInfo[pCarID][v] == vehicleid) { PlayerInfo[pCarHP][v] = 1000.0; if(PlayerInfo[pCarIns][v] != 0) { PlayerInfo[pCarIns][v]--; } cUpdate(i, v, cInsurancecarx); cUpdate(i, v, cKMx); cUpdate(i, v, cHPx); } } } }
0 Exaton Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 Chiar acum, Iobit a spus: pune la public OnVehicleDeath(vehicleid) urmatoarele new engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective; vehEngine[vehicleid] = 0; GetVehicleParamsEx(vehicleid,engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); SetVehicleParamsEx(vehicleid,VEHICLE_PARAMS_OFF,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); if(IsAnOwnableCar(vehicleid)) { foreach(new i : Player) { for(new v; v < MAX_PERSONAL_VEHICLES; v++) { if(PlayerInfo[pCarID][v] == vehicleid) { PlayerInfo[pCarHP][v] = 1000.0; if(PlayerInfo[pCarIns][v] != 0) { PlayerInfo[pCarIns][v]--; } cUpdate(i, v, cInsurancecarx); cUpdate(i, v, cKMx); cUpdate(i, v, cHPx); } } } } sa le inlocuiesc?
0 Exaton Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 Acum 5 minute, Iobit a spus: da imi da error error 032: array index out of bounds (variable "PlayerInfo") error 032: array index out of bounds (variable "PlayerInfo") warning 213: tag mismatch error 032: array index out of bounds (variable "PlayerInfo") error 032: array index out of bounds (variable "PlayerInfo") dc?
0 Exaton Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 Acum 1 minut, Iobit a spus: Defineste PlayerInfo asa? new engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective,PlayerInfo;
0 Exaton Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 Acum 5 minute, Iobit a spus: Defineste PlayerInfo tot nu mrg imi da error
0 valivaly96 Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 (edited) Acum 2 ore, Exaton a spus: imi da error error 032: array index out of bounds (variable "PlayerInfo") error 032: array index out of bounds (variable "PlayerInfo") warning 213: tag mismatch error 032: array index out of bounds (variable "PlayerInfo") error 032: array index out of bounds (variable "PlayerInfo") dc? Acesezi o valoare de pe un "loc" care nu e definit, gen playerinfo e pana la 1000 si tu accesezi 1001 Edited February 26, 2018 by valivaly96
0 Exaton Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 Chiar acum, valivaly96 a spus: Acesi un "indice" care nu se afla. gen playerinfo e pana la 1000 si tu accesezi 1001 dara cum pot sa fac ca sa mearga?
0 valivaly96 Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Acum 1 minut, Exaton a spus: dara cum pot sa fac ca sa mearga? Cum ai definit PlayerInfo?
0 Exaton Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 Chiar acum, valivaly96 a spus: Cum ai definit PlayerInfo? new engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective,PlayerInfo;
0 valivaly96 Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Acum 4 ore, Exaton a spus: new engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective,PlayerInfo; pai trebuie sa fie legat de un enum acest playerinfo nu cum il ai tu.
0 Exaton Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 Acum 13 ore, valivaly96 a spus: pai trebuie sa fie legat de un enum acest playerinfo nu cum il ai tu. si cum o fac ajutama te rog
0 Stalin_21 Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Ia din alt gamemode aceste date si le inlocuiesti pe gm-ul tau mai simplu
0 Exaton Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 Acum 2 ore, Gabriel_Badea_17 a spus: Ia din alt gamemode aceste date si le inlocuiesti pe gm-ul tau mai simplu am incercat dar nu mrg e gm galaxy-arena 1
0 SilviuInfinite Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Încearcă : public OnVehicleDeath(vehicleid) { new engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective; vehEngine[vehicleid] = 0; GetVehicleParamsEx(vehicleid,engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); SetVehicleParamsEx(vehicleid,VEHICLE_PARAMS_OFF,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); if(IsAnOwnableCar(vehicleid)) { foreach(new i : Player) { for(new v; v < MAX_PERSONAL_VEHICLES; v++) { if(PlayerInfo[i][pCarID][v] == vehicleid) { PlayerInfo[i][pCarHP][v] = 1000.0; if(PlayerInfo[i][pCarIns][v] != 0) { PlayerInfo[i][pCarIns][v]--; } cUpdate(i, v, cInsurancecarx); cUpdate(i, v, cKMx); cUpdate(i, v, cHPx); } } } } if(Destroycar == 1) { if(Carspawn[vehicleid] != 0) { DestroyVehicle(Carspawn[vehicleid]); Carspawn[vehicleid] = 0; } } StopAudioStreamForPlayersInCar(vehicleid); return 1; } Spoiler Gang Gang
0 Exaton Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 tot Acum 5 minute, SilviuInfinite a spus: Încearcă : public OnVehicleDeath(vehicleid) { new engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective; vehEngine[vehicleid] = 0; GetVehicleParamsEx(vehicleid,engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); SetVehicleParamsEx(vehicleid,VEHICLE_PARAMS_OFF,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); if(IsAnOwnableCar(vehicleid)) { foreach(new i : Player) { for(new v; v < MAX_PERSONAL_VEHICLES; v++) { if(PlayerInfo[i][pCarID][v] == vehicleid) { PlayerInfo[i][pCarHP][v] = 1000.0; if(PlayerInfo[i][pCarIns][v] != 0) { PlayerInfo[i][pCarIns][v]--; } cUpdate(i, v, cInsurancecarx); cUpdate(i, v, cKMx); cUpdate(i, v, cHPx); } } } } if(Destroycar == 1) { if(Carspawn[vehicleid] != 0) { DestroyVehicle(Carspawn[vehicleid]); Carspawn[vehicleid] = 0; } } StopAudioStreamForPlayersInCar(vehicleid); return 1; } tot asa sau poate nu are insul legatura cu asta dar cam putin cred
0 Stalin_21 Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Acum 2 ore, Exaton a spus: tot tot asa sau poate nu are insul legatura cu asta dar cam putin cred rescrie sistemul
0 Exaton Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 Acum 34 minute, Gabriel_Badea_17 a spus: rescrie sistemul am incercat dar imi date eroare si era la fel
0 ionutdrg45 Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 On 2/26/2018 at 10:25 AM, Exaton said: Salut am si eu o mica problema cand bubui masina nu imi creste insul dc? public OnVehicleDeath(vehicleid) { new engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective; vehEngine[vehicleid] = 0; GetVehicleParamsEx(vehicleid,engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); SetVehicleParamsEx(vehicleid,VEHICLE_PARAMS_OFF,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); if(IsAnOwnableCar(vehicleid)) { foreach(new i : Player) { for(new v; v < MAX_PERSONAL_VEHICLES; v++) { if(PlayerInfo[pCarID][v] == vehicleid) { PlayerInfo[pCarHP][v] = 1000.0; if(PlayerInfo[pCarIns][v] != 0) { PlayerInfo[pCarIns][v]--; } cUpdate(i, v, cInsurancecarx); cUpdate(i, v, cKMx); cUpdate(i, v, cHPx); } } } } if(Destroycar == 1) { if(Carspawn[vehicleid] != 0) { DestroyVehicle(Carspawn[vehicleid]); Carspawn[vehicleid] = 0; } } StopAudioStreamForPlayersInCar(vehicleid); return 1;} Din ce vad punctele de asigurare ar trebuii sa scada, tu te referi ca nu creste pretul unui punct de asugurare banuiesc, nu stiu exact cum ai tu, eu de exemplu am pCarInsPrice, dupa modelul asta PlayerInfo[pCarIns][v]--; banuiesc ca ai putea pune ceva gen PlayerInfo[pCarInsPrice][v] += suma_cu_care_creste; si sa faci un update in baza de date cUpdate(playerid, v, cInscarpricex);, prin urmare va arata ceva de genul public OnVehicleDeath(vehicleid) { new engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective; vehEngine[vehicleid] = 0; GetVehicleParamsEx(vehicleid,engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); SetVehicleParamsEx(vehicleid,VEHICLE_PARAMS_OFF,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); if(IsAnOwnableCar(vehicleid)) { foreach(new i : Player) { for(new v; v < MAX_PERSONAL_VEHICLES; v++) { if(PlayerInfo[pCarID][v] == vehicleid) { PlayerInfo[pCarHP][v] = 1000.0; if(PlayerInfo[pCarIns][v] != 0) { PlayerInfo[pCarIns][v]--; } PlayerInfo[pCarInsPrice][v]+=50; cUpdate(playerid, v, cInscarpricex); cUpdate(i, v, cInsurancecarx); cUpdate(i, v, cKMx); cUpdate(i, v, cHPx); } } } } if(Destroycar == 1) { if(Carspawn[vehicleid] != 0) { DestroyVehicle(Carspawn[vehicleid]); Carspawn[vehicleid] = 0; } } StopAudioStreamForPlayersInCar(vehicleid); return 1;}
0 Exaton Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 Acum 22 ore, Ionut_WS a spus: Din ce vad punctele de asigurare ar trebuii sa scada, tu te referi ca nu creste pretul unui punct de asugurare banuiesc, nu stiu exact cum ai tu, eu de exemplu am pCarInsPrice, dupa modelul asta PlayerInfo[pCarIns][v]--; banuiesc ca ai putea pune ceva gen PlayerInfo[pCarInsPrice][v] += suma_cu_care_creste; si sa faci un update in baza de date cUpdate(playerid, v, cInscarpricex);, prin urmare va arata ceva de genul public OnVehicleDeath(vehicleid){ new engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective; vehEngine[vehicleid] = 0; GetVehicleParamsEx(vehicleid,engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); SetVehicleParamsEx(vehicleid,VEHICLE_PARAMS_OFF,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); if(IsAnOwnableCar(vehicleid)) { foreach(new i : Player) { for(new v; v < MAX_PERSONAL_VEHICLES; v++) { if(PlayerInfo[pCarID][v] == vehicleid) { PlayerInfo[pCarHP][v] = 1000.0; if(PlayerInfo[pCarIns][v] != 0) { PlayerInfo[pCarIns][v]--; } PlayerInfo[pCarInsPrice][v]+=50; cUpdate(playerid, v, cInscarpricex); cUpdate(i, v, cInsurancecarx); cUpdate(i, v, cKMx); cUpdate(i, v, cHPx); } } } } if(Destroycar == 1) { if(Carspawn[vehicleid] != 0) { DestroyVehicle(Carspawn[vehicleid]); Carspawn[vehicleid] = 0; } } StopAudioStreamForPlayersInCar(vehicleid); return 1;} ma ajutat miritaxd mersi oricum
Question
Exaton
Salut am si eu o mica problema cand bubui masina nu imi creste insul dc?
public OnVehicleDeath(vehicleid)
{
new engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective;
vehEngine[vehicleid] = 0;
GetVehicleParamsEx(vehicleid,engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective);
SetVehicleParamsEx(vehicleid,VEHICLE_PARAMS_OFF,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective);
if(IsAnOwnableCar(vehicleid))
{
foreach(new i : Player)
{
for(new v; v < MAX_PERSONAL_VEHICLES; v++)
{
if(PlayerInfo[pCarID][v] == vehicleid)
{
PlayerInfo[pCarHP][v] = 1000.0;
if(PlayerInfo[pCarIns][v] != 0)
{
PlayerInfo[pCarIns][v]--;
}
cUpdate(i, v, cInsurancecarx);
cUpdate(i, v, cKMx);
cUpdate(i, v, cHPx);
}