Jump to content
  • 0

MYSQL


Maxi28

Question

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Deci intr-un singur tabel de mysql ai pus toate "variabilele" (coloane ( ex: pAdmin)) ? Si de curiozitate, cat timp iti ia sa se incarce datele din acel tabel? (daca e afirmativa prima intrebare)

Aici intra in joc deisgnul bazei de date(relatii de tabele etc):  uite aici un pdf https://cdn.oreillystatic.com/en/assets/1/event/36/MySQL Architecture Design Patterns for Performance%2C Scalability%2C and Availability Presentation.pdf

https://code.tutsplus.com/articles/sql-for-beginners-part-3-database-relationships--net-8561

http://www.tech-recipes.com/rx/56738/one-to-one-one-to-many-table-relationships-in-sql-server/

Dupa parerea mea, aceste rersurse sunt destul de informative trebuie doar sa intelegi.

Dar in principiu de ce ai tu nevoie este de a face relatii intre tabele(100% mai multe tabele). Orice coloana care se repeta in respectivul tabel(ex: quest1, quest2,quest3 etc) sa fie trecuta intr-un tabel diferit si acel tabel sa contina o referinta la tabelul mama(ex: player_quest este copilu lui players , si contine ca referinta ID-ul de la players). Doar ca pentru asta va trebui sa studiezi putin pentru ca asa usor nu este.

Si nu , nu incerca sa treci de acea limita(provideru de host nu iti va permite niciodata, pentru ca configurarea e pe serverul lui) pentru ca consumul de memorie pentru a stoca si consumul procesorului pentru a citi atatea date este putin cam mult. Si doar la 100 players deja iti pui mana in cap cand vezi cata memorie ocupa(volum mare de date/memorie = greu de citit/procesat = viteza foarte redusa) 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.