Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vreau un gamemode facut calumea ma frate, stil bugged cu /shop cu premium point cu sistem vip pe masina si vip account, sa mearga gamemodul sa fie gata facut doar sa ii dau start la server si atat fara sa fac alte prosti si sa nu aibe comenzi ascunse va rog.

Posted

A da si sa mearga sa ii fac panel gratis/ forum gratis, si sa mearga sa ma inregistrez, sa se salveze progresu si tot, data si ora ca in viata reala etc.

Posted

ok, am eu unul, are si playeri inclusi 999 de playeri asteapta sa intre si cu tine owner  doar sa le dai ip, o sa si doneze. #sarcastic

Sunt multe gmuri pe net, daca vrei ceva de calitate cumpara unul. Postezi la categoria corespunzatoare. Daca vrei gratis sansele sunt nule, nu rezolvi nimic daca nu ai bani si nici cunostiinte in scripting.

• Like 2
  • Haha 2

__  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn
Posted
Acum 1 oră, Mister a spus:

ok, am eu unul, are si playeri inclusi 999 de playeri asteapta sa intre si cu tine owner  doar sa le dai ip, o sa si doneze. #sarcastic

Sunt multe gmuri pe net, daca vrei ceva de calitate cumpara unul. Postezi la categoria corespunzatoare. Daca vrei gratis sansele sunt nule, nu rezolvi nimic daca nu ai bani si nici cunostiinte in scripting.

Deacord

On:Vrea baiatu gamemode bun[free]:))

Posted
La 23.10.2017 la 13:32, Lord_Korag a spus:

glm,cine iti da tie gm facut gata free ma copile?

Auzi ma copile, copilas eu nu sunt copil, ia vezi tu cum vorbesti ca nu sunt copil cu tine.