Jump to content
  • 0

Problema server samp localhost

Question

Posted

Salut, am o problema cu un server de samp care ruleaza pe "localhost" cand intru pe server si ma inregistrez parola nu se salveaza.

Tin sa mentionez ca am intrat in XAMPP la localhost si am cautat in GM serverului "users".Mi-am pus unul dintre numele de acolo si am intrat pe server, dar imi aparea sa ma inregistrez si parola tot nu se salva.

Imi puteti spune ce are ?

Multumesc anticipat.

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted (edited)

Salut.

Daca te referi la XAMPP > MySQL, mi se conecteaza, sta putin si mi se deconecteaza.

M-am uitat in log si imi da urmatoarele errori:

Warning: Using innodb_additional_mem_pool_size is DEPRECATED. This option may be removed in future releases, together with the option innodb_use_sys_malloc and with the InnoDB's internal memory allocator.

[ERROR] Can't start server: Bind on TCP/IP port. Got error: 10048: Only one usage of each socket address (protocol/network address/port) is normally permitted.

[ERROR] Do you already have another mysqld server running on port: 3306 ?

Ma poti ajuta pentru a fixa acceasta erroare ?

Edited by Valyy
  • 0
  • Administrator
Posted

Uita-te in Services si vezi daca ai o aplicatie asemanatoare cu MySQL sau in cmd si executa comanda netstat -a -b.

• 0
Posted

Am facut ce mi-ai spus si acum merge, dar tot nu merge sa ma conectez pe server ma inregistrez apoi imi spune ca parola este incorecta sau daca ma conectez cu un cont deja existent imi apare se ma inregistrez chiar daca am facut legatura serverului cu baza de date.

• 0
Posted
7 hours ago, Valyy said:

Serverul face lafel.

Degeaba ma chinui din cate vad...asa ca nu mai fac nimic...

Multumesc pentru ajutorul acordat.

• 0
Posted
La 18.03.2017 la 13:06, WopsS a spus:

Uita-te in Services si vezi daca ai o aplicatie asemanatoare cu MySQL sau in cmd si executa comanda netstat -a -b.

Unde este ,,Services,,??\

• 0
Posted
Acum 29 minute, Dumby 24 a spus:

Unde este ,,Services,,??\

Deschide Task Manager  ( Ctrl + Alt + Del ) si vezi gasi acolo optiunea pentru "Services" sau poti deasemenea scrie "services.msc" in bara de cautare a windows (start menu) si sa verifici acolo pentru orice urma de MySQL care iti ruleaza

• 0
Posted (edited)
Acum 13 minute, Banditul a spus:

Deschide Task Manager  ( Ctrl + Alt + Del ) si vezi gasi acolo optiunea pentru "Services" sau poti deasemenea scrie "services.msc" in bara de cautare a windows (start menu) si sa verifici acolo pentru orice urma de MySQL care iti ruleaza

Ma poti ajuta sa mi se salveza parola in baza de date te rog

Edited by Dumby 24
  • 0
Posted

Unde trebuie sa pun asta ca sa verific daca sa conectat bine baza de date

if(Handle && mysql_errno(Handle) == 0)
{
	print("[MYSQL]: Connection to database was established!");
}