MrAndyAdv Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Sal'tare , Sal'tare , am inceput de la edit-ul lui PANDA la IBP roleplay , am ajuns la o versiune destul de avansata zic eu , si am facut chiar 50/50 de playeri pe acest gamemode! , aici aveti niste poze: *Poza1* *Poza2* *Poza3* *Poza4* *Poza5* *Poza6* *Poza7* *Poza8* *Poza9* *Poza10* *Poza11* *Doava ca am gamemode* Gata cu pozele! Update's: Primul Update: - [ADAUGAT] Map Revealing by rootcause ; Va trebui sa petreceti o perioada de timp de 150 secunde intr-o anumita zona pentru ca aceasta sa fie deblocata - [ADAUGAT] Map Fix - [ADAUGAT] Mapping AGC by Alisha - [ADAUGAT] /cctv ; /cctvoff pentru Police Departament - [ADAUGAT] Helicopter-Chopping pentru PD /helicopterchopping - - [ADAUGAT] Rappelling system pentru PD: /buildingrappelling ; /helicopterrappeling ; /deleterope - [ADAUGAT] Garaje prin Los Santos - [ADAUGAT] AntiCrash - [MODIFICAT] Aspectul /stats - [MODIFICAT] Sistemul earthquake - [MODIFICAT] Spawn location + mapping by Effect - [MODIFICAT] Primarie mapata de Effect - [MODIFICAT] Structura bazei de date - [MODIFICAT] Imbunatatita economia - [SCOS] Cladirea Los Santos Fire Departament Al doilea update: - [UPDATAT] Versiunea streamerului - [ADAUGAT] Black market - [ADAUGAT] ELM prin dubla apasare 'H' - [ADAUGAT] (/ss) pentru editarea pozelor mai usor - [ADAUGAT] Helicoptere pentru LSPD - [ADAUGAT] Limuzina pentru GOV - [ADAUGAT] Interior pentru magazinul de elecronice - [ADAUGAT] Textdraw sub radar cu site-ul serverului - [ADAUGAT] (/pdd) pentru a deschide usa din noul interior - [ADAUGAT] Sistem de creare a obiectelor IG pentru administratori (/makemapper ; /objectplant) - [MODIFICAT] Salariul la joburi - [MODIFICAT] Exteriorul LSAS - [MODIFICAT] Interiorul EMS - [MODIFICAT] Interiorul magazinului de electonice Pret: 50 de lei , el ajungea undeva pe la 200, Bafta! Achivments: *TOP 5 CONTRIBUITORI <3*
kwnx Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Ce e asa de special la el fata de toate celelalte moduri de joc?
MrAndyAdv Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 19 minutes ago, KnowN said: Ce e asa de special la el fata de toate celelalte moduri de joc? Am , pai nu este RPG si totusi , hai sa fim seriosi ca toti isi fac servere RPG , este gamemode unic care nu cred ca gasesti asa systeme pe net sau intr-un gamemode, Achivments: *TOP 5 CONTRIBUITORI <3*
Spmn Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Nu vreau sa fiu hater, dar judecand dupa ce ai scris in paragraful updates, tot ce ai facut a fost sa adaugi harti si sa pui 2-3 scripturi de pe net.
MrAndyAdv Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 13 minutes ago, Spmn said: Nu vreau sa fiu hater, dar judecand dupa ce ai scris in paragraful updates, tot ce ai facut a fost sa adaugi harti si sa pui 2-3 scripturi de pe net. Salut , nu esti hater , stiu ca nu sunt multe chestii acolo , dar sunt mult mult mai multe decat in acel paragraf Achivments: *TOP 5 CONTRIBUITORI <3*
Goad Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 (edited) GMul asta il are toata lumea IPB PR-RP.. UPDATE : UPDATEURILE NU SUNT FACUTE DE EL, CI DE SWAG PANDA + ARE MULTE BUGURI LA DISTRUGEREA DE MASINA DE EX. Si inca multe, foarte multe altele ! Edited June 28, 2017 by Cocaina
accerr Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Salut, adaugă-mă pe discord accer#5193 vreau sa iți cumpăr gamemode-ul
Recommended Posts