Houston Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Dupa cum spune si titlul, in bara de bani apar doar 000000$, daca dau /stats imi apare suma care o am dar in bara aia nu.. Pana acum mergea si dintr-o data nu mai merge. Am pus backup-ul la gamemode dar tot la fel apare....
0 Daedric-Fox Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 6 hours ago, Houston said: Dupa cum spune si titlul, in bara de bani apar doar 000000$, daca dau /stats imi apare suma care o am dar in bara aia nu.. Pana acum mergea si dintr-o data nu mai merge. Am pus backup-ul la gamemode dar tot la fel apare.... Când încarci datele din db, folosești GivePlayerCash? ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
0 Houston Posted December 23, 2016 Author Posted December 23, 2016 Acum 4 ore, DaEdRiC-FoX a spus: Când încarci datele din db, folosești GivePlayerCash? Nu, folosesc numai GivePlayerMoney
0 Administrator WopsS Posted December 23, 2016 Administrator Posted December 23, 2016 Arata-ne codul cand un jucator se autentifica si ii incarci datele din baza de date.
0 Houston Posted December 23, 2016 Author Posted December 23, 2016 Am rezolvat oricum, cand stergeam un timer la un loop nu mai primeam bani, nu prea vad legatura dar am rezolvat.
Question
Houston
Dupa cum spune si titlul, in bara de bani apar doar 000000$, daca dau /stats imi apare suma care o am dar in bara aia nu.. Pana acum mergea si dintr-o data nu mai merge. Am pus backup-ul la gamemode dar tot la fel apare....
4 answers to this question
Recommended Posts