Jump to content
  • 0

Problema /createhouse


stefanpuica

Question

Nu stiu de ce nu imi salveaza in baza de date coordonatele la case din exterior si interior cand creez o casa cu /createhouse.

Si id la casa nu il pune corect in baza de date, de exemplu am ultima casa 103 in  baza de date, dupa ce folosesc /createhouse imi face casa in baza de date cu id 258 in loc de 104.

Pe server daca cumpar casa si dau restart la server imi ramane casa salvata intru in ea fara nici-o problema dar in baza de date nu imi seteaza nimic nici dupa ce cumpar casa ramane la fel id 258 0 coordonate la interior si exterior si arata ca nu e cumparata.

 

Comanda: http://pastebin.com/tbeYk7Lv

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Pai vad ca are Auto Increment   http://imgur.com/a/nGYhl

 

EDIT

Ultima casa din baza de date avea id-ul 104 si eu aveam in baza de date la:

) ENGINE=InnoDB  DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=258;  adica sa inceapa casele din /createhouse de la id 258 in sus.

Acum am pus 105 in loc de 258 si totul e OK

T/C
 

Acum 8 ore, WopsS a spus:

Modifica coloana pentru id. In PHPMyAdmin este in Operations -> AUTO_INCREMENT sau poti sa executi aceasta comanda SQL daca vrei


ALTER TABLE `tabel` AUTO_INCREMENT = 1;

 

Edited by stefanpuica
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.