Jump to content

Anticheat


Spmn

Recommended Posts

Am inceput recent sa ma documentez in legatura cu x86 assembly, reverse engineering, crackin' stuff, networking and other shits, si cum poti invata mai bine ceva decat prin practica? Asa ca am experimentat niste chestii dintre cele amintite mai sus pe GTA/SA-MP si asa a aparut ideea asta.

Acest program este un anticheat simplu pe care jucatorul il instaleaza in PC ca pe un mod .asi si care are ca rol sa semnalizeze instant utilizarea hackurilor catre serverul pe care jucatorul se afla (remember rZm 2015?). Momentan tot ce stie sa faca este sa comunice cu serverul de SA-MP, sa detecteze cateva metode des intalnite de a altera executabilul si niste cheaturi (in principal de tip aimbot si softuri intalnite des (sobeit, cleo shits)). Alte verificari pot fi adaugate foarte usor.

Pluginurile mai au nevoie de multa finisare si testare intensa pentru a putea fi lansate, iar eu nu am nicio determinare sa le termin si nici nu (mai) am unde sa le testez, asa ca cel mai probabil vor ramane pe undeva pe un hard disk. Totusi, daca exista interes, poate il voi aduce intr-un stadiu de release.

Las mai jos un videoclip cu o parte din anticheat in actiune. A se vedea utilizarea RENKO in dreapta.

 

Edited by Spmn
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

OFF: Deci sa inteleg ca tu esti razvan.xd (lucru pe care il stiam, dar tu nu l-ai confirmat).

ON: Stiu sistemul. Pe RedzMax tu facusi ca cei ce erau prinsi cu coduri primeau un fel de interdictie, ca daca nu aveau acel program nu mai puteau juca pe server. Acm nst cine o sa-l foloseasca, dar nu e rau.

Retras

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.