KaropYTB Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Caut un scripter fara banii adica free Gamemode Host si etc. cum sunt alte sv
NoNamed Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Poi stai ca nu inteleg ... tu cauti scripter cu gamemode si cu host iar tu ce faci pentru grad pe server ? Poate voiai sa zici ca tu cauti scripter free si oferi tu hos-tul si gamemode-ul ...
Alin ︻芫═─── • Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Acum 3 ore, NoNamed a spus: Poi stai ca nu inteleg ... tu cauti scripter cu gamemode si cu host iar tu ce faci pentru grad pe server ? Poate voiai sa zici ca tu cauti scripter free si oferi tu hos-tul si gamemode-ul ... ))))) buna faza vrea totul pe tava fara munca dar sa fie sef ))))
Uzzi25 Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Deci el vine cu Host Gamemode si u cu nimic nu ? Moda 2016-2017 :))))))
Джо Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Baiatul m-a contactat inainte sa puna un post aici,are 11 ani,ce sa ii spui...
kwnx Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Acum 3 ore, Джо a spus: Baiatul m-a contactat inainte sa puna un post aici,are 11 ani,ce sa ii spui... Mai nou toti cu numele YT, YTB (ex: IonutYT, CosminYTB) au varsta intre 9 - 12 ani. Eu de varsta lor ma jucam de-a prinselea sau de- vati-ascunselea (cred ca asa se scrie), nu imi pierdeam timpul pe PC.
Recommended Posts