Guest farse Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Aici daca aveti idei de scripturi ceva,postati idea INTEGRAL,si cine e interesat,poata sa faca acel script si sal posteze...PS:Am facut topicu asta,ca am ramas fara idei ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RazR Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Chiar nimeni nu are nici o idee? B-Zone: Role Play Server - 77.81.202.202:7777 [url=http://www.game-monitor.com/sa-mp_GameServer/77. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 -=[Vyorel]=- Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Chiar nimeni nu are nici o idee? Eu,momentan, NU. Dar tu ai? ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Stunter Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Am eu o idee... cum ar fii un satuc micutz unde numai adminu rcon sa aibe acces... E aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RazR Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Eu am o idee, Motel System, dar nush daca merita... B-Zone: Role Play Server - 77.81.202.202:7777 [url=http://www.game-monitor.com/sa-mp_GameServer/77. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest mihai97 Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 eu am baza pt un park de stunt da nu stiu ce sa pun pe el. ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 heatON Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 mi-au venit niste idei pt niste mape poate ca nu le postez azi dar maine \:D/ fac un flood cu topicuri ) Imi aduc aminte cand jucam pe versiunea 0.1.. ala era SA-MP adevarat.Va salut cu respect (pe cei care merita). Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 -=[Vyorel]=- Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 fac un flood cu topicuri )Adica? ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest farse Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 adic cum am facut eu cu mapele male ) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 -=[Vyorel]=- Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 adic cum am facut eu cu mapele male ) aaaaaa. Ok ;) ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest ChiNeZu Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Am eu o idee pentru un tutorial sa faceti un tutorial cum sa creezi case si bizuri ca sincer chiar asta lipseste de pe forum da sa fie cat mai explicit pentru orice....om incepator ) si sa aibe acces doar cei inregistrati ca asa va faceti si useri pe forum ca acest tutorial e cel mai cautat :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest farse Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Ati auzit Rp-istilor si GF-istior? faceti un tutorial,eu nu ma ocup de RP sau GF asa ca nui treaba mea :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest SHEEP Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Sa se face un mod NFS in care:- jucatorul sa poata cumpara o masina sa fie numai a lui- masina sa poata fi tunata si sa ramana asa- masina sa poata fi parcata oriunde- sa se faca echipe - orice jucator sa poata sa creeze curse- proprietarul masinii sa se poata schimba fara bani - masina sa fie vanduta altui jucator- sistem de pariuri- politie- primul care termina o cursa sa castige bani- curse legale organizate de politie- blocarea strazii sa o poata face oricine- sistem de inregistrare- garaje pentru echipe- afaceri de genu: parcare, tuning, showroom, service;- misiuni pentru castigare de bani: transport arme droguri;- puncte de respect (care sa apara cand apasam tasta Tab)si poate imi mai vin idei ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 IcE. Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Sa se face un mod NFS in care:- jucatorul sa poata cumpara o masina sa fie numai a lui- masina sa poata fi tunata si sa ramana asa- masina sa poata fi parcata oriunde- sa se faca echipe - orice jucator sa poata sa creeze curse- proprietarul masinii sa se poata schimba fara bani - masina sa fie vanduta altui jucator- sistem de pariuri- politie- primul care termina o cursa sa castige bani- curse legale organizate de politie- blocarea strazii sa o poata face oricine- sistem de inregistrare- garaje pentru echipe- afaceri de genu: parcare, tuning, showroom, service;- misiuni pentru castigare de bani: transport arme droguri;- puncte de respect (care sa apara cand apasam tasta Tab)si poate imi mai vin idei ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DO idee foarte buna Dar asta ar suna mai bine intrun gm Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 -=[Vyorel]=- Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Dar asta ar suna mai bine intrun gmMai citeste odata la inceput.Sa se face un mod NFS in care: ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 IcE. Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Sa se face un mod NFS in care:Nu ma uitasem :DDD Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest SHEEP Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Daca incearca cineva sa face modul sa ma anute si pe mine ca veau sa ajut si eu ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RazR Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Exista un GM de Racing, am si server, dar nu respecta toate cerintele de mai sus.Daca vrei sa-l incerci intra pe IP: 77.81.70.148:9999.PS: Momentan e off. B-Zone: Role Play Server - 77.81.202.202:7777 [url=http://www.game-monitor.com/sa-mp_GameServer/77. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest SapdNiko17 Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 salut numele meu e niko am un server si forumul www..com idul meu de mess este ******________________________________________________________________________Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest farse Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 1. nai voie sa faci reclama la siteul tau2.Nu prea ai voie sa-ti postezi Idul de mess3.Care e idea ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest yuly Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 3.Care e idea ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 -=[Vyorel]=- Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 o idee:Sa fie vreme adevarata.Adica sa se schimbe.Sa fie si zi si noapte.nush daca e o idee bunaVreme sau timpul? )) ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest farse Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=81600.0Este deja un script cu asta,alta idee ::) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Stunter Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Sa se face un mod NFS in care: - jucatorul sa poata cumpara o masina sa fie numai a lui - masina sa poata fi tunata si sa ramana asa - masina sa poata fi parcata oriunde - sa se faca echipe - orice jucator sa poata sa creeze curse - proprietarul masinii sa se poata schimba fara bani - masina sa fie vanduta altui jucator - sistem de pariuri - politie - primul care termina o cursa sa castige bani - curse legale organizate de politie - blocarea strazii sa o poata face oricine - sistem de inregistrare - garaje pentru echipe - afaceri de genu: parcare, tuning, showroom, service; - misiuni pentru castigare de bani: transport arme droguri; - puncte de respect (care sa apara cand apasam tasta Tab)Buna ideea! E aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest kent Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 sa faceti inca un oras de ex cum e LS,SF,LV ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest FreeSoul Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 sa faceti inca un oras de ex cum e LS,SF,LV ) Exista un mod care adauga si tot Vice City si tot Liberty City,este facut si pt SP si pt MP,dar iti trebuie un super calculator sa poti sa tii un astfel de server... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Guest farse
Aici daca aveti idei de scripturi ceva,postati idea INTEGRAL,si cine e interesat,poata sa faca acel script si sal posteze...
PS:Am facut topicu asta,ca am ramas fara idei )
Top Posters For This Question
9
7
5
5
Popular Days
Apr 10
6
Oct 3
5
Apr 1
4