Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

-

Edited by ImTouchk
Posted
11 hours ago, ImTouchk said:

Poziţie: scripter / tester
Ce servicii pot oferi: servicii de scripting contra-cost si testarea acestora inainte de "livrare"
Alte detalii: Ofer servicii de scripting contra-cost. Bine-inteles, nu sunt maestrul scriptingului, voi face lucruri care nu sunt chiar atat de grele, de exemplu un nou job intr-un gamemode, un sistem simplu spre mediu sau mediu spre "aproape greu". Nu fac gamemode-uri de la 0 pentru ca nu sunt in stare sa fac aceste lucruri, cand o sa invat si mai mult scripting o sa fac si astfel de servicii. Plata se face paysafe sau paypal. Nu dau primul un sistem in niciun caz. Optional puteti sta cu teamviewer cat timp eu lucrez sau partajare skype. La final arat munca depusa, primesc banii iar eu dau sistemele. Nu am de ce sa depun un efort asa-degeaba pentru niste bani, sa fim seriosi. Si eu am viata sociala, tot-odata am si eu bani, dar nu pot sa-i ofer dedicatie speciala calculatorului. Ma puteti contacta la skype mugur.vlad46 ; alte conturi nu imi apartin si NU au nicio LEGATURA cu mine. Contact pe skype / pm forum. Pretul se stabileste in functie de timpul care am lucrat pentru acest sistem si cat de greu este de facut acesta. Preturile nu depasesc 10 euro deobicei, proiectele (foarte)mari pot sa depaseasca. 

Nu recomand, nu prea ai dovedit multe, deci, eu ca posibil "client" nu as avea incredere. Nu o lua personal este doar o opinie.

Servicii Scripting de calitate:

Future Project: ExpertGame

Posted (edited)

-

Edited by ImTouchk
  • 2 weeks later...
Posted
On 8/31/2016 at 4:00 PM, ImTouchk said:

Nu o iau personal.

"Nu inseamna ca un sfat prost este neaparat hate."

Nu stiu prin ce sa dovedesc ;) Dar vom vedea pe parcurs

Un mic sfat , fa-te cunoscut pe diferite forumuri , ajutand membri , creezi comenzi s.a.m.d.

• 4 weeks later...
Posted

Prima data fa ceva unic si apoi poti sa scriptezi pe bani. In momentul de fata nu stiu daca te ia cineva contra-cost. Mult succes!

RPG.ONEGAME.RO # SERVER ONLINE

Forum: www.OneGame.Ro

Domenii Free: Click Aici

• 2 months later...
Posted

Dacă tot lucrezi la un mod de joc de la 0, prezintă cu poze cu tot, update-urile care i le aduci, într-un topic la categoria General.

Retras

Posted
Acum 4 ore, Tud0r. a spus:

Dacă tot lucrezi la un mod de joc de la 0, prezintă cu poze cu tot, update-urile care i le aduci, într-un topic la categoria General.

da chiar ca m-ai facut curios

j3V8Znq.png

5IGyOAw.png

Posted
La 30.08.2016 la 18:48, ImTouchk a spus:

Poziţie: scripter / tester
Ce servicii pot oferi: servicii de scripting contra-cost si testarea acestora inainte de "livrare"
Alte detalii: Ofer servicii de scripting contra-cost. Sunt bun în materie de scripting până la un anumit punct, adică nu stau să vă fac mai știu eu ce servere cu baze de date MYSQL. Nu fac gamemode-uri de la zero fiindcă eu lucrez la unul și pentru ce sunt plătit, asta fac. Banii îi vreau primii, și pot să vă asigur că nu dau țeapă, fiindcă nu îmi place chestia de genul, și nu sunt ca restul, „scriptări 2k16”. Proiectele vor costa în funcție de cât cereți !

Vrei banii primii? Rlly fara teste, dovezi ca nu esti tepar?

Asa gol....  ?

Posted (edited)

-

Edited by ImTouchk