Jump to content

Serviciu: scripter


ImTouchk

Recommended Posts

11 hours ago, ImTouchk said:

Poziţie: scripter / tester
Ce servicii pot oferi: servicii de scripting contra-cost si testarea acestora inainte de "livrare"
Alte detalii: Ofer servicii de scripting contra-cost. Bine-inteles, nu sunt maestrul scriptingului, voi face lucruri care nu sunt chiar atat de grele, de exemplu un nou job intr-un gamemode, un sistem simplu spre mediu sau mediu spre "aproape greu". Nu fac gamemode-uri de la 0 pentru ca nu sunt in stare sa fac aceste lucruri, cand o sa invat si mai mult scripting o sa fac si astfel de servicii. Plata se face paysafe sau paypal. Nu dau primul un sistem in niciun caz. Optional puteti sta cu teamviewer cat timp eu lucrez sau partajare skype. La final arat munca depusa, primesc banii iar eu dau sistemele. Nu am de ce sa depun un efort asa-degeaba pentru niste bani, sa fim seriosi. Si eu am viata sociala, tot-odata am si eu bani, dar nu pot sa-i ofer dedicatie speciala calculatorului. Ma puteti contacta la skype mugur.vlad46 ; alte conturi nu imi apartin si NU au nicio LEGATURA cu mine. Contact pe skype / pm forum. Pretul se stabileste in functie de timpul care am lucrat pentru acest sistem si cat de greu este de facut acesta. Preturile nu depasesc 10 euro deobicei, proiectele (foarte)mari pot sa depaseasca. 

Nu recomand, nu prea ai dovedit multe, deci, eu ca posibil "client" nu as avea incredere. Nu o lua personal este doar o opinie.

**********************************

Servicii Scripting de calitate:

*********************************

Future Project: ExpertGame

*********************************

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
La 30.08.2016 la 18:48, ImTouchk a spus:

Poziţie: scripter / tester
Ce servicii pot oferi: servicii de scripting contra-cost si testarea acestora inainte de "livrare"
Alte detalii: Ofer servicii de scripting contra-cost. Sunt bun în materie de scripting până la un anumit punct, adică nu stau să vă fac mai știu eu ce servere cu baze de date MYSQL. Nu fac gamemode-uri de la zero fiindcă eu lucrez la unul și pentru ce sunt plătit, asta fac. Banii îi vreau primii, și pot să vă asigur că nu dau țeapă, fiindcă nu îmi place chestia de genul, și nu sunt ca restul, „scriptări 2k16”. Proiectele vor costa în funcție de cât cereți !

Vrei banii primii? Rlly fara teste, dovezi ca nu esti tepar?

Asa gol....  ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.