Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua sa-mp.ro , am cam ramas in pana de idei , stau de 2 zile sa gasesc un nume perfect pentru o comunitate de gaming si nimic.

Nu vreau sa fac o comunitate stric pentru sa-mp , vreau sa fac o comunitate pe mai multe domenii ( samp / cs / minecraft / tracker , etc )

Posted

Am eu domeniul ngamers.ro de vanzare daca te intereseaza PM

Posted
1 hour ago, Ainox said:

Am eu domeniul ngamers.ro de vanzare daca te intereseaza PM

Nu doresc sa cumpar un domeniu deja inregistrat deoarece tu ca propietar il poti recupera usor

Posted
7 minutes ago, dNd. said:

Nu doresc sa cumpar un domeniu deja inregistrat deoarece tu ca propietar il poti recupera usor

Iti ofer contul intreg cu inca doua domenii si o gazduire, iar dupa ce se schimba email-ul (cu aprobarea mea) nu mai pot recupera nimic.

Posted
11 hours ago, Ainox said:

Iti ofer contul intreg cu inca doua domenii si o gazduire, iar dupa ce se schimba email-ul (cu aprobarea mea) nu mai pot recupera nimic.

Asa mi s-a vandut si mie un domeniu cu tot cu cont si email schimbat si toate alea , dar in 2 zile mi-a fost luat contul, pentru ca se recupera cu datele de pe buletin iar numele si prenumele contului nu puteau fii schimbate . Nu recomand tipul asta de vanzari / cumparari.

Posted
14 hours ago, dNd. said:

Buna ziua sa-mp.ro , am cam ramas in pana de idei , stau de 2 zile sa gasesc un nume perfect pentru o comunitate de gaming si nimic.

Nu vreau sa fac o comunitate stric pentru sa-mp , vreau sa fac o comunitate pe mai multe domenii ( samp / cs / minecraft / tracker , etc )

OFF : Nu pupi tu trackeru meu pe noua comunitate 

ON: Ne gandim aman2 la un nume de domeniu sa fie perfect , gen sa nu fie copiat , dar in acelasi timp nici prea lung si un sunet placut cand il pronunti