Jump to content
  • 0

Intrebare legata de IP Dynamic

Question

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted (edited)

Daca scrii pe google myip ii dai prietenului tau ipul, tu deschizi serverul si puteti intra pe el, daca ai rooter trebuie mai intai sa faci forward apoi ce am zis mai sus. Ipul dynamic va fi de exemplu x acum, daca dai un restart acesta se va schimba in y si va trebui sa il cauti iar pe google si sa intri pe server de pe noul ip.

Edited by Mister

__  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn
  • 0
Posted

Daca ai router faci port forwarding :D

• 0
Posted

M-am uitat la tut. pentru forwarding, n-am reusit. Eu cand dau restart am acelasi IP.

• 0
Posted

Oricum se poate face port forward.... is mai multi pasi zi-mi ce router ai.

Liber ca pasarea cerului.

#DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED

P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!

• 0
  • Administrator
Posted

Daca ai router poti sa dai restart la PC de cate ori vrei ca tot acelasi IP o sa-l ai. Doar daca resetezi router-ul (il scoti si il bagi in priza), atunci ti se schimba si IP-ul.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

• 0
Posted

Liber ca pasarea cerului.

#DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED

P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!

• 0
Posted

Daca ai router poti face portfowarding sau folosesti un program de tip Hamatchi.

Daca ai nevoie de ajutor la portfowarding da-mi PM si te ajut cu cea mai mare placere.