Daedric-Fox Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Propun să se facă ca atunci când deschizi un topic sau lași reply la altul să.ti arate când se comenteaza iar la acel topic deoarece este cam enervant să stai sa verifici fiecare topic să vezi dacă ți s.a răspuns.. ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Daniϵl Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 (edited) Există aceasta deja, trebuie doar sa dai pe acest buton: http://i.imgur.com/kG1E9qG.jpg Edited April 14, 2016 by Daniϵl
Administrator WopsS Posted April 14, 2016 Administrator Posted April 14, 2016 Saut pe butonul de Follow.
Daedric-Fox Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 Mie nu.mi apare nicio notificare,dar intr.adevăr îmi arată notificare jos doar dacă țin browserul cu pagina deschis ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Administrator WopsS Posted April 14, 2016 Administrator Posted April 14, 2016 7 minutes ago, DaEdRiC-FoX said: Mie nu.mi apare nicio notificare,dar intr.adevăr îmi arată notificare jos doar dacă țin browserul cu pagina deschis Cauta la optiuni, trebuie sa ai acolo cum sa iti apara notificarile.
Recommended Posts