Banditul Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Gamemode xml? Nop,poate amx ,xml e cu totu altceva.
Er0R Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 (edited) .XML ??? WTF eu stiam ca aceasta extensie este de la Office Word incearca sa il deschizi cu ceva gen :Word,WordPad,NotePad etc apoi dai CTRL+A apoi CTRL+C dupa acceia deschizi un new.pwn si dai CTRL+V .Cred ca este singura rezolvare .XML este o extensie de Office deci nu poti face din ea .pwn .amx Sau mai este o posibilitate:Deschizi New.pwn si dai OPEN iar acolo unde iti scrie "Files of type:" pui "All Files si deschizi acel document Edited March 19, 2016 by ★♕ Manu ★♕
david1995 Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 20 minutes ago, ★♕ Manu ★♕ said: .XML ??? WTF eu stiam ca aceasta extensie este de la Office Word incearca sa il deschizi cu ceva gen :Word,WordPad,NotePad etc apoi dai CTRL+A apoi CTRL+C dupa acceia deschizi un new.pwn si dai CTRL+V .Cred ca este singura rezolvare .XML este o extensie de Office deci nu poti face din ea .pwn .amx Sau mai este o posibilitate:Deschizi New.pwn si dai OPEN iar acolo unde iti scrie "Files of type:" pui "All Files si deschizi acel document Uite ce apare daca il deschid cu notepad++ sau cu pawno https://postimg.org/image/nvwyo0k93/
david1995 Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 2 minutes ago, ★♕ Manu ★♕ said: Pai dupa cum vad eu acela nu este Gm Pai e .xml am si .amx dar nustiu cum sa il fac .pwn
Er0R Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 (edited) incearca sa faci cum ti-am zis deschide fiserul .xml cu Microsft Ofiice Word si vezi ce contine iar daca e gm-ul dai copy la tot apoi paste intr-un fisier new.pwn daca nu este gm nu prea ai ce face fiindca sunt multe asa zise "metode" de "deamxare" dar nicuna nu este functionala Edited March 19, 2016 by ★♕ Manu ★♕
Mister Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Poza de mai sus pare o pagina dintr un panel, e limbaj php acolo. Nu ai ce face cu ea pentru ca nu ai panelul complet. Iar fisierul amx la fel nu ai ce face cu el, nu se poate converti in pwn __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Diablo Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 In concluzie, nu , nu se poate deschide sau edita un server cu extensia xml. este folosita pentru altceva. Liber ca pasarea cerului. #DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!
Recommended Posts