Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, vroiam sa va intreb ce parere aveti despre serverul og-times avand in vedere ca intr-un timp atat de scurt are 450/450 online. Credeti ca au boti?

Posted

Nu prea cred ca au boti, e gm bugged care e pe gustul playerilor, au facut reclama la greu sunt ajutati de 4-5 youtuberi populari, ofera cash, rp, level up normal sa fie 450/450.

Posted

Nu prea cred ca au boti. Deoarece multi youtuberi au facut promovare la acest server. Comunitatea OG-Times are un trecut mult mai voluminos, la inceput a fost comunitatea ScaredZone dar din pacate sa dat wipe si sa redenumit in Etrion care a atins 150/150 fara boti. Deci nu cred ca au boti.

Posted

Nu prea cred.BuGGed a folosit boti.OG-Times l-a avut pe Massive care e un scripter destul de bun si celebru dupa eTrion ( asa au facut rost de vreo 50-60 jucatori,care si-au mai adus prieteni astfel au ajuns la 100 ) , au mai avut 2 x promovari la Lectura ( Lectura aduce in mediu per. promovare 100 jucatori ) si tot 2 promovari de la Awake ( care aduce si el in medie per. promovare 50 jucatori ) si altii vreo 50-60 care au aflat din intamplare sau alte metode.Plus ca e si gamemode buGGed 100+200+100+50 = 450 Probabil au folosit boti...nimeni nu stie . E cam greu sa te prinzi daca un jucator e bot sau nu . 

Retras