Jump to content

Question

Posted

Salut , am si eu o problema cu un gm. 

Gm-ul se numeste ReInForce, este luat de pe acest forum.

Bun , problema este ca imi apare mode:unkonown si nu stiu de ce, Am pus bine datele in baza de date ( adica in myacc) am copilat , am urcat gm pe host , am pus extensia .so la fiecare plugin .. dar tot nu merge , imi da mode:unknown..  ce sa fac sa nu mai apara asa?  

Aici va pun poze cu pluginurile + server.cfg  : http://imgur.com/a/Hltwc

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Mda, spui ca ai pus .so la toate pluginurile, dar ganditi si voi inainte sa faceti asa, uitate ca in folderul plugins ai un plugin numit mysql_static, asa ca sterge din server cfg mysql.so  si pune mysql_static.so

__  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn
  • 0
Posted
Acum 10 minute, Mister a spus:

Mda, spui ca ai pus .so la toate pluginurile, dar ganditi si voi inainte sa faceti asa, uitate ca in folderul plugins ai un plugin numit mysql_static, asa ca sterge din server cfg mysql.so  si pune mysql_static.so

Am pus mysql_static.so si tot asa imi zice , mode : unknown ....

• 0
Posted

Vericule iti dau eu un sfat nu te mai apuca de gm-uri care au cele mai tari sisteme de pe internet toate sunt fake-uri si invulnerabile cel mai bine editezi un gm mai incomplet etc si adaugi dintr-un gm in al tau.

• -1
Posted

In myacc.inc la sql_host pui IP de la baza de date a firmei de hosting, apoi recompilezi gm. Vezi sa ai completate si restul datelor corect acolo. Eu am urcat acel GM pe host si functioneaza.

• -1
Posted
Acum 14 minute, Speechless a spus:

In myacc.inc la sql_host pui IP de la baza de date a firmei de hosting, apoi recompilezi gm. Vezi sa ai completate si restul datelor corect acolo. Eu am urcat acel GM pe host si functioneaza.

Am pus tot ce era posibil acolo. Cei de la host au zis ca la sql_host sa pun local host. Am pus si localhost, am pus si ip de la baza.de.date, am pus si ip de la server... am pus toate ip. Cei de la host sin cauZa ca le-am zis sa gaseasca problema ca e de la ei, mi au blocat contul 2 zile. Nu stiu ce sa mai pun... :(((