Versace Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Imi poate recomanda cineva un gamemode de samp? "Când viaţa e de căcat, nu o pune pe note, pune-o pe litere. Dacă avem noroc suntem magici, o singură dată. Respirăm intens, şi înconjurăm pământul în câteva secunde. O parte ascunsă, a creierului nostru, ne îndeamnă să facem lucruri, îngrozitoare. În fiecare dintre noi, este izolat un comportament, de psihopat."
Administrator -=[Vyorel]=- Posted February 18, 2016 Administrator Posted February 18, 2016 Grand Larceny 2 ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Edduard Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 8 hours ago, w1zzan said: Imi poate recomanda cineva un gamemode de samp? 1. Nu ai mentionat ce fel de gamemode doresti (stunt rpg etc) 2.Vrei un gm gata facut , dar sa aibe cateva buguri sau vrei un gm mic , care doresti sa te apuci sa lucrezi pe el sa ii faci sisteme chesti noi 3.Nu avem de unde sa stim ce gm iti plac tie daca tu nici macar nu stii sa explici ce vrei 4.Daca lucrezi de ceva timp in domeniul pawn iti recomand gm lu' Mister este un gm destul de bun SKIPE : EDUARD.SENNOW
Versace Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 Un GM RPG/RP/GF cu mici bug-uri "Când viaţa e de căcat, nu o pune pe note, pune-o pe litere. Dacă avem noroc suntem magici, o singură dată. Respirăm intens, şi înconjurăm pământul în câteva secunde. O parte ascunsă, a creierului nostru, ne îndeamnă să facem lucruri, îngrozitoare. În fiecare dintre noi, este izolat un comportament, de psihopat."
Speechless Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Am vorbit cu tine aseara, poate te-ai gandit la propunerea mea, si anume gamemode-ul rif.
Versace Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 Vorbim pe skype mai multe "Când viaţa e de căcat, nu o pune pe note, pune-o pe litere. Dacă avem noroc suntem magici, o singură dată. Respirăm intens, şi înconjurăm pământul în câteva secunde. O parte ascunsă, a creierului nostru, ne îndeamnă să facem lucruri, îngrozitoare. În fiecare dintre noi, este izolat un comportament, de psihopat."
Speechless Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Acum 6 minute, w1zzan a spus: Vorbim pe skype mai multe Ne auzim mai spre seara. Acum sunt ocupat.
Recommended Posts