VenoWW Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Salutare sa'mp România. Am câteva intrebări in legătura cu o firmă de hosting! 1.Firma găzduirejocuri este o firmă serioasa? 2.Serverele găzduite de această firmă pică uşor? 3.Calitatea lor este una buna ?
0 Kingsley Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 2 minutes ago, VenoWW said: Salutare sa'mp România. Am câteva intrebări in legătura cu o firmă de hosting! 1.Firma găzduirejocuri este o firmă serioasa? 2.Serverele găzduite de această firmă pică uşor? 3.Calitatea lor este una buna ? 1. E firma serioasa. 2. Nu am incercat ca sa stiu 3. NU . In domeniul SA:MP-ului au un host praf.Iti recomand extrem de mult in domeniul Mincraft-ului in rest nu . Poti sa iei exemplu lui Duzbee cu XREV care a avut host la gazduirejocuri si aveau un lagg infernal si ceasul nu era sincronizat. Retras
0 cOBRa Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Stiu doar ca e a celor de la b-zone, + este o firma de host serioasa, de picat nu stiu.
0 Eclipsis Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Acum 16 minute, VenoWW a spus: Salutare sa'mp România. Am câteva intrebări in legătura cu o firmă de hosting! 1.Firma găzduirejocuri este o firmă serioasa? 2.Serverele găzduite de această firmă pică uşor? 3.Calitatea lor este una buna ? 1. Este 100% safe, foarte serioasa, activa 24/7 as putea spune. 2. Nu pica. Are DDos. 3. Baza de date dintre a lor si a celor de la 0ping si upload-area ei nu mi s-au parut diferite. Am avut Host, nu avea lag. Firma lasa timp de plata 3 zile de la expirarea termenului de plata pana a sterge datele.
0 VenoWW Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 Acum 4 minute, Eclipsis a spus: 1. Este 100% safe, foarte serioasa, activa 24/7 as putea spune. 2. Nu pica. Are DDos. 3. Baza de date dintre a lor si a celor de la 0ping si upload-area ei nu mi s-au parut diferite. Am avut Host, nu avea lag. Firma lasa timp de plata 3 zile de la expirarea termenului de plata pana a sterge datele. Acum 6 minute, cOBRa a spus: Stiu doar ca e a celor de la b-zone, + este o firma de host serioasa, de picat nu stiu. Acum 18 minute, Tud0r. #Imparat #Codat a spus: 1. E firma serioasa. 2. Nu am incercat ca sa stiu 3. NU . In domeniul SA:MP-ului au un host praf.Iti recomand extrem de mult in domeniul Mincraft-ului in rest nu . Poti sa iei exemplu lui Duzbee cu XREV care a avut host la gazduirejocuri si aveau un lagg infernal si ceasul nu era sincronizat. Mai astept cateva raspunsuri!Eu nu voi face server de RPG sa mi se sincronizeze ceasul :))) Eu voi face server de stunt si am nevoie de calitate pentru a se uploada mapele la timp
0 MrTuNNe Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 E un host bun,ce pot zice de ei...am avut tot ce se poate de la ei din partea de jocuri,a mers bine,support-ul e ok,eu personal o recomand. Ofer servicii de web designer/developer(contact me pentru portofoliu etc) Metode de plata: Paysafecard,Skrill,PayPal,Bitcoin Ofer si servicii de Penetration Testing. Vand si VPN-uri. 5 euro pe luna Skype: live:mrtunne.tkcode Discord: https://mrtunne.info/discord
0 TrueCross Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Deci, este o firma serioasa cu suport 24/24, adica mie mi-au raspuns la ticket si Duminica seara, are si calitate, deci recomand.
0 Tud0r. #Codat #Imparat Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 (edited) La 14.02.2016la20:27, cOBRa a spus: Stiu doar ca e a celor de la b-zone, + este o firma de host serioasa, de picat nu stiu. Nu e B-Zone pt. ca B-Zone are sediu in Iasi pe cand gazduirejocuri are sediul in Bacau. Edited March 15, 2016 by Tud0r. #Codat #Imparat
0 eXplosioN SAMP Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 On 2/14/2016 at 20:27, cOBRa said: Stiu doar ca e a celor de la b-zone, + este o firma de host serioasa, de picat nu stiu. B-Zone au dedicat propriu de la alta firma, am uitat cum se numeste, nu au absolut nici o treaba cu gazduirejocuri sau cu takehost, e posibil sa aiba dedicate de la aceasi firma, atat.
0 Lothbrok Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 1 hour ago, eXplosioN SAMP said: B-Zone au dedicat propriu de la alta firma, am uitat cum se numeste, nu au absolut nici o treaba cu gazduirejocuri sau cu takehost, e posibil sa aiba dedicate de la aceasi firma, atat. Cei de la B-Zone au serverele hostate la Jilava de catre Dani_Steptu
0 AdY.Capone Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Nu e o firma foarte buna, am avut host de la ei si daca nu foloseam o protectie anti-flood luam flood. De la zeroping poti lua linistit.. cu 500GB protectie anti-ddos nu ai treaba. Parerea mea. B-zone are dedicat.
0 Tud0r. #Codat #Imparat Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 La 15.03.2016la16:07, Lothbrok a spus: Cei de la B-Zone au serverele hostate la Jilava de catre Dani_Steptu La Jilava:D Da ce Dani e la puscarie:D? Glumeam oricum exista o legenda cum ca dedicatele b-zone sunt in camera lui Bobo:D Oricum eu cred ca B-Zone are un dedicat inchiriat undeva la o firma de pe la noi.
0 Lothbrok Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 17 hours ago, Tud0r. #Codat #Imparat said: La Jilava:D Da ce Dani e la puscarie:D? Glumeam oricum exista o legenda cum ca dedicatele b-zone sunt in camera lui Bobo:D Oricum eu cred ca B-Zone are un dedicat inchiriat undeva la o firma de pe la noi. Nu ma refer la Puscaria Jilava, langa puscarie este un departament de PC unde lucreaza Steptu.
0 CarS Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Este o firma buna , si logic ca serverele au protectii , da si este si o firma de calitate pentru ca ofera servicii de calitate si este recunoscuta mai ales pt. departamentul de Minecraft .
0 Costi2 Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 1.Este o firma serioasa,am avut sv de la ei si stiu cum este. 2.Nu pică . 3.Răzvan este cel mai activa admin la host.
Question
VenoWW
Salutare sa'mp România.
Am câteva intrebări in legătura cu o firmă de hosting!
1.Firma găzduirejocuri este o firmă serioasa?
2.Serverele găzduite de această firmă pică uşor?
3.Calitatea lor este una buna ?
14 answers to this question
Recommended Posts