Jump to content

Partener comunitate Roleplay


Recommended Posts

Poziţie: partener
Alte detalii: Pot oferi anumite facilitati. Din pacate nu pot oferi din prima acces total asupra serverului/comunitatii (nu ma refer la rank-ul pe care vi-l voi da automat). Caut un partener care este dispus sa plateasca intretinerea serverului (host). Prefer pe cineva cu un nivel ridicat de cunostinte roleplay (sau macar mediu) pentru a putea beneficia de rank pe server si forum. Doresc pe cineva matur, de incredere. Poate pe viitor va beneficia si de modul de joc in sine si acces ftp la domeniu (.ro care este deja cumparat pentru toata viata). Daca doriti mai multe detalii puteti lasa reply sau sa-mi trimiteti un mesaj privat.

Link to comment
Share on other sites

Good Luck! Nu gasesti asa usor un caine care sa iti plateasca hostul si in acelasi timp sa nu aiba acces total. Inca odata GOOD LUCK

Liber ca pasarea cerului.

#DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED

P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!

Link to comment
Share on other sites

Vreau pe cineva de incredere, nu pe cineva de bani gata care, in momentul in care a primit tot sa-si faca de cap, daca ma intelegeti.

Am precizat ca va primi acces la administrarea totala a serverului si a forumului, pe parcurs urmand sa primeasca si partile "materiale".

 

Eu caut partener, nu client pentru vinderea comunitatii.

Edited by #Chase
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.