- 0
Problema textdraw-uri cam ciudata..
-
Similar Content
-
- 8 answers
- 288 views
-
Cum pot face sa seteze automat random vremea (weather) pe server cu ID-urile alese de mine
By cstef4n,
- 1 answer
- 129 views
-
- 1 answer
- 681 views
-
am un crash care ma bantuie de ceva timp, am jucat vreo cativa ani pe mai multe laptopuri/pc-uri si n am avut treaba asta niciodata, a aparut peste noapte
By reje,
- 1 answer
- 615 views
-
Problema billboards (la expirarea billboard-ului nu seteaza variabila Billboard 0 jucatorului offline)
By cstef4n,
- 2 answers
- 172 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.

Question
Daedric-Fox
Problema intalnita (descriere):Deci am facut un dealership pe textdraw-uri,...problema este ca atunci cand intru in masina, imi apare background-ul de la dealership,si nu-mi mai apare, speedometerul cu toate ca speedometerul este intr-un loop, cand dau /buycar imi apare tot ds-ul cant trebuie dar cand dau sa selectez ceva imi raman toate mai putin background-ul..si dupa imi raman afisate td-urile...nu inteleg de ce
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):nu da absolut nicio eroare sau warning..
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):mai jos
Imagini / Video (optional):
Ati incercat sa rezolvati singur?:da am incercat sa bag si td-urile de la ds intr-un loop dar degeaba mai rau face, imi dispare ceasul "00:00" si la interval de cateva secude apare acolo la ceas "Fuel:" si dupa iar dispare..
asa le am eu asezate la OnGamemodeInit..
Servicii Scripting de calitate:
Future Project: ExpertGame
6 answers to this question
Recommended Posts