Jump to content

Recommended Posts

Posted
Poziţie: scripter / mapper / Administrator forum / Tehnician Servere Cstrike 1,6;Cs go .
Alte detalii: Nu de foarte mult timp am cumparat www.gamingzone.ro si duc lipsa de un staff serios, nu de mult am avut un scripter caruia i-am oferit hosting aproape 2 luni iar cand acesta aproape a finalizat proiectul sa mutat pe alta comunitate ( Mersi @Kruzz pentru neseriozitatea de care ai dat dovada)
Comunitatea detine in prezent :
 1 server samp 250 sloturi ( lipsa scripter + gamemode )
3 server cs 1.6 (doar 1 este utilizat )
1 server cs go ( lipsa tehnician offline platit pana in Februarie)
1 VPS 32gb ram 8cpu x 2.4 ... ( momentan doar serverul de minecraft ruleaza pe el )

My WebSite GamingZone.Ro

• 1 year later...
Posted

nu tia recomanda pa I0nytZN  lam luat eu si peste 2 zile mia dat ban mie si la prieten nici nu e scripter doar se face

nul recomand

Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.

Posted

Salut, dacă mai ești în căutare de scripter te-aș ruga dacă ai timp să mă adaugi pe skype. s1med.official. Vorbim mai multe acolo.

Posted
Acum 37 minute, S1meD a spus:

Salut, dacă mai ești în căutare de scripter te-aș ruga dacă ai timp să mă adaugi pe skype. s1med.official. Vorbim mai multe acolo.

Recomand!

• Like 1
  • 1 year later...