Jump to content
  • 0

Bug Car Days


Raz0r

Question

Problema intalnita (descriere): Folosesc gm bugged si daca cumpar o masina si o tin 2 zile si o vand si cumpar tot pe acelasi slot mi se pune tot aceliasi zile..


Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
Imagini / Video (optional):
Ati incercat sa rezolvati singur?: Da.

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Gamemode-ul bugged are bug-uri mari. Ca sa-si revina , trebuie sa rescrii baza de date de la 0 . Daca tu nu ai cunostintele necesare , nu-ti va rescrie nimeni baza de date, din pacate . Dar , verifica in gamemode , la comanda cu care vinzi masina , daca variabila pentru zile ti se reseteaza la 0 dupa folosirea comenzii , daca nu , adauga tu linia respectiva care lipseste . 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

daca ai gm bugged cauta linia if(dialogid == DIALOG_SELLVEH) daca o gasesti cauta mai jos ai anumite functi in care iti reseteaza tot ce a avut masina , nitro,km,tuningu tot si incearca sa gasesti vInfo[OwnedVeh(ivID)][vKm]   = 0; daca nu copy/paste daca se aseamana cu ce ai tu acolo daca nu da un edit mic , daca ai problema si nu sti dai msg pe privat

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.