- 0
Problema disparitie textdrawuri dupa ce bag parola
-
Similar Content
-
- 3 replies
- 142 views
-
- 1 reply
- 156 views
-
- 1 answer
- 448 views
-
- 6 replies
- 507 views
-
- 4 replies
- 447 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
Alex_SuspanS
Problema intalnita (descriere):Vreau sa fac sa dispara textdrawurile dupa ce bag parola si ma conectez dar exista o problema,cand dau hide la td-uri imi dau tot felul de erori la compilare iar daca blochez hide-ul la td-ul cu pricina il ia pe urmatorul si tot asa
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):
D:\Server samp\RPG Hzone v1.1\gamemodes\Hzonev2.pwn(11112) : error 028: invalid subscript (not an array or too many subscripts): "use"
D:\Server samp\RPG Hzone v1.1\gamemodes\Hzonev2.pwn(11112) : warning 215: expression has no effect
D:\Server samp\RPG Hzone v1.1\gamemodes\Hzonev2.pwn(11112) : error 001: expected token: ";", but found "]"
D:\Server samp\RPG Hzone v1.1\gamemodes\Hzonev2.pwn(11112) : error 029: invalid expression, assumed zero
D:\Server samp\RPG Hzone v1.1\gamemodes\Hzonev2.pwn(11112) : fatal error 107: too many error messages on one line
Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
4 Errors.
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): 11112
Imagini / Video (optional):https://www.youtube.com/watch?v=e5x2rmPG_zM
Ati incercat sa rezolvati singur?:Da,am incercat se poate vedea si in vide ca acolo explic,adica am incercat sa blochez hidetd-ul de pe linia cu problema dar dupa compilare a dat eroare de la urmatorul si tot asa trebuia sa le blochez pe toate ca sa nu-mi mai dea eroare dar mie nu-mi trebuie sa le blochez deoarece nu dispar td-urile
Sper sa ma ajutati,multumuesc anticipat!
3 answers to this question
Recommended Posts