Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×
  • 0

Problema urgenta si mare---va rog uitativa plss

Question

Posted

Deci va spun cea mai mare problema a mea si voi incepe:

Incep cu cei ami important: Eu am o retea de wireless cu ip care nu se schimba dar...nu poate intrea nimeni pe server...am uramte tutorairul lui Vyorel cu No-Ip si tot nu merge....dacai va rog taota lumea care ar avea kat de mic un raspuns sa il zic VA ROG EU MULT DE TOTTTT. :'( :(

9zZndmN.png

7 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Da , trebuie sa te uiti la Propertis de la My Computer si acolo vei vedea de ex: Service Pack 1/2 sau 3 sau 4 cred. Tie iti trebuie Service Pack 2 ca sa se vada serverele la favorit la alti oameni. Gasesti tutoriale pe google cum sa iti schimbi Service Pack.

Posted

Aha mersi dar...imi poti arata si mie unt turoail dac aimig asesti ca eu inca caut si nu gasec

EDIT: Nu amt estat ca nu am cu cin...dar trebuei sa umblu prin regedit ep acolo sa fak service pack 2? eu aveam 3....si acuma sar putea sa merga??

9zZndmN.png
Posted

nu stiu daca exista regula sa nu faci duble post in descursula 24h dar eu nam vazuto...deci imi spune cineva daca acuma ar trebuie sa paote intra cnv pe svmeu ca tot nu merge???????

9zZndmN.png
Posted

Meri The Guardian Angel (TGA :D iti zic asa:D)....ce rau :-X :-Xas vrea si eu un server fara host:( oricum ms TGA poti da lock acu ca stiu c anu merge:( eu nam router:( am wireless furat de la unu de la mansarda :))))

9zZndmN.png
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.