zroT Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Salut! Am facut si eu un ceas cu zilele saptamanii, sper sa va placa !Timp de lucru 20 de minute.Poza: http://img809.imageshack.us/img809/9374/samp014wb.pngDownload: http://solidfiles.com/d/d922/
Guest PlayON Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ce pot spune, bravo, dar tot ce ai facut, sicne fara suparare, e sa te uiti la alt fs de ceas si doar ai schimbat culorile.Dar bravo, e fain.
MoroJr Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Acest ceas a fost creat 100% de catre JoeMan. Am folosit un FS ajutator pentru a crea TextDraw-urileCred ca ar fi cazul sa dai credite si pt. GetWeekdayNum, respectiv getrem ... pana o sa ajungi tu sa faci algoritmi din astia ... 8-|
stefanel994 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Ai gresit in el ceva if(weekday == 1){TextDrawSetString(Zile,"Marti");} if(weekday == 2){TextDrawSetString(Zile,"Miercuri");} if(weekday == 3){TextDrawSetString(Zile,"Joi");} if(weekday == 4){TextDrawSetString(Zile,"Vineri");} if(weekday == 5){TextDrawSetString(Zile,"Sambata");} if(weekday == 6){TextDrawSetString(Zile,"Duminica");} if(weekday == 7){TextDrawSetString(Zile,"Luni");} Trebuia sa il faci asa if(weekday == 2){TextDrawSetString(Zile,"Marti");} if(weekday == 3){TextDrawSetString(Zile,"Miercuri");} if(weekday == 4){TextDrawSetString(Zile,"Joi");} if(weekday == 5){TextDrawSetString(Zile,"Vineri");} if(weekday == 6){TextDrawSetString(Zile,"Sambata");} if(weekday == 7){TextDrawSetString(Zile,"Duminica");} if(weekday == 1){TextDrawSetString(Zile,"Luni");}
zroT Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Cred ca ar fi cazul sa dai credite si pt. GetWeekdayNum, respectiv getrem ... pana o sa ajungi tu sa faci algoritmi din astia ... 8-|Care e problema ta? > Crezi ca esti zeu?
MoroJr Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Care e problema ta? > Crezi ca esti zeu?Esti putin nesimtit ... Acest ceas a fost creat 100% de catre JoeMan. Am folosit un FS ajutator pentru a crea TextDraw-urile, sper sa va placa si va cer din tot sufletul sa nu schimbati acest Credit!Adica tu nu dai creditile la creatorii functiilor, sau cel putin sa zici ca nu le-ai facut tu, dar tu le interzici celorlalti vizitatori, sa nu schimbe 'acest Credit' ?
Guest PlayON Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Errmmm JoroMoro, credca nici tu nu sti cine l-a facut....
MoroJr Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Errmmm JoroMoro, credca nici tu nu sti cine l-a facut....+1 ? Chiar daca nu stiu nici eu, nici el, de tine nici nu mai zic ... dar cel putin poate sa zica acolo ca nu is facute de el functiile:*
ONYSYM Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Eu cred ca la facut JoeMan !! GJ 5/5 RESPECT:Zh3r0 UNRESEPECT:STUNTMANZh3r0 The Best ManStuntMan:Scoate gunoiu de la cal =))
zroT Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Nu eu am facut " GetWeekdayNum " , dar dupa parerea mea nu conteaza asta PS: Nu stiu cine le-a facut
Guest PlayON Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 +1 ? Chiar daca nu stiu nici eu, nici el, de tine nici nu mai zic ... dar cel putin poate sa zica acolo ca nu is facute de el functiile:*Comenteaza dupa ce vei scoate si tu macar o chichitza pe forumuri. ;)
zroT Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Ce " lulori " am schimbat? atara-m tu un ceas care seamana...
Mandela Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 nu mam uitat la comentarii mai tarziu am vzt stiam dupa poza ca e furat din prima lam vazut ..credeai ca nu vei fi prins ) 0/5 pt furaciune
zroT Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Voi nu aveti treaba cu scripting-ul si im ziceti mie ca am furat SF-ul :huh:
rymezic Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Sa stiti ca avatar gaming sa redeschis HostName: Server praf [24/7]Address: undeva:7777Players: XX / 50Ping: 1202541Mode: ----Map: San Andreas Legacy`s Go :) Don't be a FOOL!!
Yopuya Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Nu ai voie sa postezi asta aiciExista boardul Servere Sa-MpPosteaza asta acolo.
Recommended Posts