Jump to content

ŢEPĂRI DE LA NEXTG


Armyw0w

Recommended Posts

Sa va povestesc, o venit un tip la mine numit Tibi, mi-a zis ca ma vrea neaparat scripter ca stie de ce sunt in stare etc, i-am zis direct nu, dupa imi zice ca imi da 250 de euro pentru 2 sapt.
Ok tot nu am vrut, dupa ma cheama pe skype, si acolo il vad pe 4WD, fostul detinator de pe rGaming, se roaga de mine e insistent sa vin la el, ba deci il refuzam, ii ziceam de la inceput ca nu ma bag si intr-un final accept ca mai avea putin si ma implora sa accept, ok.
Initial spune ca vrea doar cateva adaugari la vechiul gamemode rGaming si dupa vor urma 2-3 update-uri pe luna pe care ma va plati.
E ok incep eu sa muncesc, ii mut gamemode-ul rGaming vechi pe MySQL r39 il fac functionabil, imi da 20 de dolari pe PayPal.
Dupa incepe sa-si arate fata, spune ca vrea factiunile modificate ca sa vada jucatori abis ca e ceva nou, sa aiba de ce sa se apuce.
Si ii zic eu ba nu cred ca in 2 sapt o sa termin, el vroia sistem de factiuni dinamic, zice ca termin eu ca nu stiu ce, eu deja vroiam sa renunt sa mai lucrez da el insistent ca voi termina, ok continui munca.
Dupa imi spune ca vrea sa faca o economie total schimbata, cu banca centrala, banci secundare, imprumuturi si o groaza de chestii, ii zic ba apai asa nu voi termina in 2 sapt, el tot nu intelege spune hai ma ca cat poate dura.
El vroia chestii foarte complicate intr-un timp scurt. stresandu-ma ca totul va fi ok, eu continui sa lucrez (lucram cate 2-3 ore pe zi, si i-am zis de la inceput ca asa o sa fac). 
Dupa imi zice ca vrea si biz-urile dinamice, si odata cu economia trebuie sa leg tot ce tine de bani cu banca si economia, log-uri si multe chestii, adica pe romaneste ar fi trebuit sa fac jumatate de gamemode de la 0.
Ii zic clar ca nu pot asa, si el nu vroia sa renunte la mine, ca sa gasesc o solutie ca sa pot face ceva, ca m-am gandit ca pe viitor s-ar putea sa fie o chestie profitabila, il chem pe Maurice sa ma ajute, poate in 2 reuseam la timp sa facem ceva.
Lucreaza el, ne spune ca Luni (adica astazi) ne de bani (mie 40 euro, lui 60 euro [ca mie mi-o dat 20$]), si culmea il mai si santaja pe Maurice sa lucreze pana dimineata daca vrea aia 60 euro.
Azi i-am cerut bani, ma ia cu vrajeli ca n-am muncit (nici eu nici el) ca ce a vazut el a fost 2 dialog-uri, dar el nu stie programare, el nu stie cate i-am schimbat in gamemode si i-am adaugat, tot ce a vazut el a fost doar 2 dialog-uri (dialog-urile fiind modul de a crea biz-urile si modul de a edita biz-urile).
Si dupa i-am zis ca nu mai lucrez, sa caute pe altcineva care sa-i faca astea, dupa ma ia cu arfe ca las ca ii dau lui Maurice 250 de euro si imi face el, Maurice la respins, acum sa vad cine ii mai face.

Culmea ironiei e ca dupa ce i-am facut alea (ce facusem) Tibi care mi-o dat aia 20$ a dat Claim pe PayPal ca sa-si recupereze bani, adica eu ii mut sistemele pe MySQL si ii fac modificari, Maurice ii muta comenzile pe yCMD cu sscanf si mai vrea sa-si recupereze si bani inapoi, ca vezi doamne au avut de pierdut, noi n-am muncit degeaba, si culmea e ca le-am zis de la inceput ca in niciun caz nu va fi terminata chestia asta in 2 sapt.

Deci nu va incurcati cu astia 2.

Nu prea ajut la categoria RP/GF.

Link to comment
Share on other sites

Ce pot sa spun e destul de nasol ce s-a intamplat, ai muncit destul de mult e ceva de genu: ai trecut un gm de pe dini pe  mysql si el verifica diferenta in joc pai nu prea se observa :) , pana la urma de ce ai avut incredere intr-un necunoscut?. Suma de bani care o promitea era destul de mare si de obicei la sume mari este vorba de teapa. Trebuia cumva sa te asiguri. 

 

  __ ____   __      
  / |/ (_)____/ /____ _____
 / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / / / / (__ ) /_/ __/ /  
/_/ /_/_/____/\__/\___/_/   
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina   Scripting   pawn
Link to comment
Share on other sites

Aici nu este vorba doar despre bani, ci şi despre seriozitatea şi respectul lui faţă de tine.

 

Asta e, ai muncit degeaba... pune-le şi tu gamemode-ul pe internet. Mi se pare firesc atât timp cât nu a achitat ceea ce trebuia. 

 

Mulţumim pentru acest topic, vom ştii despre cine să ne ferim.

Link to comment
Share on other sites

Wow ce om e Tibi ala după cît ai muncit și tu și Maurice vrea sa-și ea bani înapoi :|  Ai muncit la GM-ul ala și nai avut nici un folos, distrugei pune GM-ul pe net (sfatul meu)

 

Edited by VenoWW
Link to comment
Share on other sites

Ce pot sa spun e destul de nasol ce s-a intamplat, ai muncit destul de mult e ceva de genu: ai trecut un gm de pe dini pe  mysql si el verifica diferenta in joc pai nu prea se observa :) , pana la urma de ce ai avut incredere intr-un necunoscut?. Suma de bani care o promitea era destul de mare si de obicei la sume mari este vorba de teapa. Trebuia cumva sa te asiguri. 

Cred ca a scris ca a trecut gm-ul de pe mysql vechi pe ceva nou, in nici un caz de pe dini.

Oricum, nu inteleg din toata povestea asta, oare de ce si-ar bate cineva joc de un scripter cand are nevoie de el si mai ales dupa ce i-a dat si bani? Si din ce vad, forumul lor e inca deschis deci probabil nu au nici un interes sa dea' tepe de genu'. 

Pentru cei care chiar cred tot ce scriu unii frustrati despre alti frustrati pe acest forum, tineti minte, orice poveste are 3 variante.

P.S: pentru cei care zic sa puna gm-ul pe net, probabil nu are ce gm, deoarece muncea mult. :))

Edited by Johnnyc
 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.