kiLLersx Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Problema intalnita (descriere): Imi da eroare la linia asta Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): error 001: expected token: ";", but found "if"Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): if(RLIB == 0) { SetPlayerPos(playerid,920.6170,2375.4614,246.4621); SetPlayerFacingAngle(playerid, 88.2861); } // ranp1librImagini / Video (optional):Ati incercat sa rezolvati singur?: da
0 XStormiests Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Hm, am incercat sa fac un test sa vad daca e de la lini aceia. dar problem nu este acolo...Verifica daca nu cumva ai uitat un ';' undeva dupa linia aia sau inainte de ea... private void Copiati_asta(Plagiatori p) { if(p.name != "unknown") { Cursor.Hide(); MessageBox.Show("Daca copiezi, esti considerat un zeu iar daca muncesti este consderat un nimic"); MessageBox.Show("Cei ce muncesc sunt criticati mai aspru decat cei care copiaza, fiindca de la cei care muncesc se asteapta performante.."); MessageBox.Show("Ofera acelei persoane care a muncit, macar un multumesc fiindca el e cel care-ti aduce tie laudele pe care el ar trebui sa le primeasca."); MessageBox.Show("Poti mintii o lume intreaga dar nu te poti minti pe tine."); MessageBox.Show("Sper ca acest mesaj sa-ti intre bine in cap, reputatie negativa imi va dovedi ca nu ai inteles nimic"); MessageBox.Show("Multumesc...."); Program.close(); } }
Question
kiLLersx
Problema intalnita (descriere): Imi da eroare la linia asta
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): error 001: expected token: ";", but found "if"
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
if(RLIB == 0) { SetPlayerPos(playerid,920.6170,2375.4614,246.4621); SetPlayerFacingAngle(playerid, 88.2861); } // ranp1librImagini / Video (optional):
Ati incercat sa rezolvati singur?: da
2 answers to this question
Recommended Posts