Ping_gooty Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Propun ca useri sa aiba acces sa dea reply la topic-urile de la "Publicitate Server".De ce?Asa am putea sa ne exprimam opinia despre acel server,am putea cere informatii in plus etc.
kwnx Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Acum mult timp puteai da reply la topicurile de la "Publicitate Server" dar s-a hotarat cred ca din cauza jignirilor etc sa nu se poata da reply.
MrTuNNe Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Nu prea sunt PRO.Ar fi prea multe jigniri,cum a zis si KnowN mai sus.Mai bine asa,va jigniti si asa destul pe server Ofer servicii de web designer/developer(contact me pentru portofoliu etc) Metode de plata: Paysafecard,Skrill,PayPal,Bitcoin Ofer si servicii de Penetration Testing. Vand si VPN-uri. 5 euro pe luna Skype: live:mrtunne.tkcode Discord: https://mrtunne.info/discord
Administrator -=[Vyorel]=- Posted July 15, 2015 Administrator Posted July 15, 2015 Nu.1. Se facea prea mult 2x post cu texte gen "up" , "noutati" chiar daca nu erau si alte prostii de genul doar ca topicul sa ajunga iar sus pe primul loc.2. Prea multa cearta ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Recommended Posts