- 0
Mysql problema
-
Similar Content
-
- 1 answer
- 372 views
-
- 8 answers
- 811 views
-
Problema billboards (la expirarea billboard-ului nu seteaza variabila Billboard 0 jucatorului offline)
By cstef4n,
- 2 answers
- 558 views
-
- 1 answer
- 983 views
-
Gamemode Hardgaming Versiunea a 4-a (no-mysql) 1 2
By n0dEv,
- luatil cai kald.
- hardgaming v4
- (and 90 more)
- 42 replies
- 12.045 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.

Question
Sealand123
Problema intalnita (descriere): Am trecut niste functii pe mysql si nu vrea sa le citeasca pe cele de tip nume exemplu variabila owner are in database atribuita "Mihai.Samp" si nu vrea sa o citeasca
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): -
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
asa e la ongamemodeinit
new result[100], index = 0,strings[190]; mysql_query("SELECT * FROM `roomhotel` ORDER BY `roomhotel`.`rID` ASC"); mysql_store_result(); while(mysql_retrieve_row()) { // LOADING DATA \====================================================================/ new i = index; mysql_get_field("ID", result); CamInfo[i][rID] = strval(result); mysql_get_field("Owner", result); strmid(CamInfo[i][rOwner], result, 0, 100, 100); mysql_get_field("PosX", result); CamInfo[i][rPosX] = floatstr(result); mysql_get_field("PosY", result); CamInfo[i][rPosY] = floatstr(result); mysql_get_field("PosZ", result); CamInfo[i][rPosZ] = floatstr(result); mysql_get_field("Interior", result); CamInfo[i][rInterior] = strval(result); format(strings, sizeof(strings), "Ownerul este: %s",CamInfo[i][rOwner]); Camera[i] = Create3DTextLabel(strings,0xFFFFFFAA,CamInfo[i][rPosX],CamInfo[i][rPosY],CamInfo[i][rPosZ],6.0,0); i++; }Nu mi se afiseaza numele detinatorului intr-un 3dtextlabel
apoi am facut o comanda directa sa vad daca merge si nu merge nu scrie decat camera
if (strcmp(cmd, "/camera0", true) == 0) { format(string,sizeof(string), "camera %s",CamInfo[0][rOwner]); SendClientMessage(playerid,-1,string); }Imagini / Video (optional): http://i.imgur.com/nW4kVvq.png asa e in phpmyadmin
Edited by Sealand123Ati incercat sa rezolvati singur?:
7 answers to this question
Recommended Posts